Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 74

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    А Errecinque... добре чистити впускний колектор (може бути, в тому числі видалення swirl) часто творить чудеса...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав alxcrs Visualizza Messaggio
    А Errecinque... добре чистити впускний колектор (може бути, в тому числі видалення swirl) часто творить чудеса...
    Але чистити впускний колектор з цих конкретних продуктів може бути гарним рішенням? Самі swirl були заблоковані відкритими.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Що стосується мене, я не використовував би ніколи, ті продукти, спрей... знаю, хто він перебільшив і зробив гарний діра в поршні... і якщо можливо, то краще зняти колектор і зробити приємний для ручного чищення та ретельного

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Що стосується мене, я не використовував би ніколи, ті продукти, спрей... знаю, хто він перебільшив і зробив гарний діра в поршні... і якщо можливо, то краще зняти колектор і зробити приємний для ручного чищення та ретельного
    Однак, є різні думки. Деякі говорили, що допомогли вигідно. Очевидно, що не слід перебільшувати. У будь-якому випадку візьму для конкретного liqui moly, що марка відмінна

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Ви ніколи не розібрали колектор, забитий з morchie парів масла і рециркуляції egr...?
    Запевняю вас, що спрей не просто!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Ви ніколи не розібрали колектор, забитий з morchie парів масла і рециркуляції egr...?
    Запевняю вас, що спрей не просто!!!!
    Я хотів би зробити це, але я читав, що це занадто довго і складно для того, що ви повинні діяти також і на розгортання.я кажу про alfa 159.
    А якщо у вас гід простий і дозволяє уникнути зняти розподіл було б завгодно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Розподіл...?????!!!!! У мене було 159 jtdm 150cv і я не виявляється.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Розподіл...?????!!!!! У мене було 159 jtdm 150cv і я не виявляється.
    замість цього ви, на жаль

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    не потрібно розбирати розподіл, в межі, насос високого тиску, і в цьому випадку розподіл залишається на своєму місці, це операція, яку повинен робити фахівець-це не операція "бар" деякі завдання не виходить, можна створити більше шкоди, ніж користі.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    не потрібно розбирати розподіл, в межі, насос високого тиску, і в цьому випадку розподіл залишається на своєму місці, це операція, яку повинен робити фахівець-це не операція "бар" деякі завдання не виходить, можна створити більше шкоди, ніж користі.
    Ви абсолютно праві. Для цього я хотів би зробити з чистою продукт. Безумовно, це не те ж саме, що зняти колектор, але мінімум чищення зробить. Той факт, що продукт passerâ, щоб перед турбіною, я думаю, що все буде тільки добре бачив, що вона ніколи не була чистою.

Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •