Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-66 66

Обговорення: Я не можу читати edc15p

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вибачте втручатися, але ви хочете прочитати EDC15p від obd до 2004 року

якщо є AM29F400-800-прочитайте, БД або в Режим Завантаження без проблем, але і EDC15C..

якщо замість цього вони 2 27C010 PLCC ви повинні desolder і читати з допомогою програміста", розташований в школі.. нічого OBD або boot mode...

27C010 PLCC.jpg
    AM29F400-800.jpg
    Привіт cinqueturbo, читаючи різні інфо, що ви дали мені зіставити audi a4 b5 110hp 2001 року версії з двигуном інжектор насос, тільки, що з mpps не можу читати, я помітив, що в fusibiliera фронту не приносить запобіжник 11 я хотів би знати, якщо вам ніколи не траплялося автомобіль з них, і як ви вирішили для того, щоб прочитати і написати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Emanu88 Visualizza Messaggio
    Привіт cinqueturbo, читаючи різні інфо, що ви дали мені зіставити audi a4 b5 110hp 2001 року версії з двигуном інжектор насос, тільки, що з mpps не можу читати, я помітив, що в fusibiliera фронту не приносить запобіжник 11 я хотів би знати, якщо вам ніколи не траплялося автомобіль з них, і як ви вирішили для того, щоб прочитати і написати
    ????? пробач, що я написав ????

ви розумієте, що ваші AM29F400-800 читає з послідовного порту, а якщо підключити 2 27C010 PLCC не читає з послідовного порту, але тільки в школі з програмістом?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Гаразд тт ясно, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Я хотів оновити пост, заявивши, що в кінці кінців на audi a4 b5 2001 року, де не був присутній запобіжник 11 в картину, я вирішив, знявши запобіжник 7, який, якщо я не помиляюся, це притаманне all esp я зміг прочитати і написати його з mpps

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я даю вам безкоштовний рада, можливо, не практично, але це знімає всі сумніви..
    розібрали ебу і розкрийте його, і це займає 10 хвилин максимум, якщо знайти AM29F ви можете прочитати серійний тільки, що приладова панель або ABS турбує операція..
    якщо ви знайдете 2 PLLC nispa тільки з програміст dissaldandole..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Здрастуйте, П'ять турбо насправді я зробив, як ти написав, щоб прибрати сумніви, і я знайшов флеш AM29f400

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •