Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    18

Карту Alfa 147 1.9 JTDm 16v 150 л. с. (друга карта)

Я хочу поділитися моїй картці, після деяких роздумів і нових документів, знайдених сподіваюся, це не так жахливо !!
    Чекаю порад від досвідчених не те, що критичні зауваження, які, безумовно, будуть робити !!
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Вибачте , але ви йдете в суд??? не було б поганою ідеєю, базовий курс.........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    18
    АЛЕ базовий курс у мене, і я, а колишній механік. Проблема в тому, що я не знайомі з цими програмами, і щоб це було цікаво думки хтось більш досвідчений !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Cristian147 Visualizza Messaggio
    Я хочу поділитися моїй картці, після деяких роздумів і нових документів, знайдених сподіваюся, це не так жахливо !!
    Чекаю порад від досвідчених не те, що критичні зауваження, які, безумовно, будуть робити !!
    Всі в кошик!
    ви встановили обмежувачі крутного моменту до 380 і вимагати більше 400 карт.
    ви змінили крутний момент стартера, що не потрібно нічого.
    Ви не торкнулися ні одного обмежувача драйвер.
    По мені, так ти навіть не помічаєш, що ти завдав на карту авто в керівництво.
    Почати з нуля, друг, зробіть розрахунки того, наскільки ви хочете йти і куди йти і торкніться карти, притаманних.
    Карта iq/нм у вас вже встановлені від будинку в 500, встановлені на iq, які ви хочете досягти, система і все інше.
    Не вистачає картки як раз і етап inj (тобі вони не подобаються?)
    Для того, щоб закінчити логіка turbo я не зрозуміла..
    Хороша робота друг
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Всі в кошик!
    ви встановили обмежувачі крутного моменту до 380 і вимагати більше 400 карт.
    ви змінили крутний момент стартера, що не потрібно нічого.
    Ви не торкнулися ні одного обмежувача драйвер.
    По мені, так ти навіть не помічаєш, що ти завдав на карту авто в керівництво.
    Почати з нуля, друг, зробіть розрахунки того, наскільки ви хочете йти і куди йти і торкніться карти, притаманних.
    Карта iq/нм у вас вже встановлені від будинку в 500, встановлені на iq, які ви хочете досягти, система і все інше.
    Не вистачає картки як раз і етап inj (тобі вони не подобаються?)
    Для того, щоб закінчити логіка turbo я не зрозуміла..
    Хороша робота друг
    Він робить перші карти.....терміни та авансові платежі (фази уприскування), а не їх, я повинен залишити прямо зараз не потрібно чіпати, якщо не повинна перевищувати 80mm3.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Cristian147 Visualizza Messaggio

Ок, але вам не потрібно відкривати нову тему на кожен крок, який ти робиш. Перш добре вивчити весь матеріал, який є ст. Форум на цій ecu, що ти так. Коли ви перебуваєте в точці, щоб знати, йти більше місця на карті, і ви побачите, що хтось допоможе вам зробити цю сходинку.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Ок, але вам не потрібно відкривати нову тему на кожен крок, який ти робиш. Перш добре вивчити весь матеріал, який є ст. Форум на цій ecu, що ти так. Коли ви перебуваєте в точці, щоб знати, йти більше місця на карті, і ви побачите, що хтось допоможе вам зробити цю сходинку.
    повністю згоден з вами , його проблема в тому, що не може завантажити карти з форуму, в будь-якому випадку ті карти, які він розмістив і вони кидали.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Привіт Cristian147, я дуже користувач новачок і мені багато чого треба навчитися, так що я спробував завантажити свою карту, і я кинув одне око. Так що я вам скажу, мої враження, що вони, очевидно, від недосвідченого користувача, тому візьміть все це з плоскогубцями.
    Я бачив, що ви виросли на 10% всієї кривої "обмежувач" по-моєму, значення 410 і 990 поверніть їх ви можете спокійно залишити оригінальні до 3000. Але це, врешті-решт, я думаю, швидка. Замість карті за адресою 1CC0F8 мені здається, залишилася оригінальною, в той час як я думаю, це треба змінити. Поясню на прикладі. При 4000 оборотах на хвилину з 100% тиску педалі в карті driver wish ти питаєш 3960, обмежувач крутного моменту, то задавайте в 3498 і сюди, ок, перетворення пари/паливо повертається в якості значення 7034, тобто 70,34 мм3 дизельного палива, однак на цій карті тобі казав, що у тебе ліміт ще до вихідного значення 6300, так що в кінці кінців більше, ніж 63,00 мм3 дизельного палива, а не уприскування.
    Повторюю, я дуже недосвідчений, хоча я думаю, що ця карта піде змінено наводить, принаймні, це значення від 6300 до 7050 якщо ви хочете додати дизельне паливо, що ти місце, як мета. Цей приклад до 4000 оборотів, очевидно, повинні бути змінені значення також і для всіх інших обертів.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    18
    Citazione Спочатку Написав switing63 Visualizza Messaggio
    Привіт Cristian147, я дуже користувач новачок і мені багато чого треба навчитися, так що я спробував завантажити свою карту, і я кинув одне око. Так що я вам скажу, мої враження, що вони, очевидно, від недосвідченого користувача, тому візьміть все це з плоскогубцями.
    Я бачив, що ви виросли на 10% всієї кривої "обмежувач" по-моєму, значення 410 і 990 поверніть їх ви можете спокійно залишити оригінальні до 3000. Але це, врешті-решт, я думаю, швидка. Замість карті за адресою 1CC0F8 мені здається, залишилася оригінальною, в той час як я думаю, це треба змінити. Поясню на прикладі. При 4000 оборотах на хвилину з 100% тиску педалі в карті driver wish ти питаєш 3960, обмежувач крутного моменту, то задавайте в 3498 і сюди, ок, перетворення пари/паливо повертається в якості значення 7034, тобто 70,34 мм3 дизельного палива, однак на цій карті тобі казав, що у тебе ліміт ще до вихідного значення 6300, так що в кінці кінців більше, ніж 63,00 мм3 дизельного палива, а не уприскування.
    Повторюю, я дуже недосвідчений, хоча я думаю, що ця карта піде змінено наводить, принаймні, це значення від 6300 до 7050 якщо ви хочете додати дизельне паливо, що ти місце, як мета. Цей приклад до 4000 оборотів, очевидно, повинні бути змінені значення також і для всіх інших обертів.
    Ви абсолютно праві Switing63 це моя проблема, і я розумію, якщо зазор більше навіть тому, що я новачок в світі відображень блоків управління,...це зрозуміти карти! До початку 90-х років я був механік, кухар там були вже перші блоки управління, але не я цим займаюся я. Я займалася механіки двигуна .....я підготував машину, коли існувала розподільника на двигунах ! Старий механік, я знаю, що якщо я хочу, щоб мені сили потрібно більше палива і т. д., Але мій найбільший проблемою є caire цієї програми. Для мене зробити доповідь стехиометрической або стиснення і т. д....мені не треба нічого. Велика проблема саме карти :-)
    А тепер, щоб зрозуміти трохи краще сон-дивитись тут і mape ....і викладу інші зіставлення в цілях обміну думками разом .
    Ще раз дякую, що відповіли, і навіть якщо новачок, як ти кажеш ...ти був дуже ясно !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    18
    Switing63 питання, але ти говориш ECM або winols? Я є я стаю тупий, ха-ха

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення