Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Обговорення: проблема sid 803 peuget

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    фото ecu.rar ось фото,посилання, навіть якщо в перший момент я підключив всі schedini пружину, залишивши дві порожні ділянки вниз, в той час як у фотографії були порожніми ті, які згори (з боку контактів 1. Я починаю думати, що це якийсь oroblema в schedino але я до сих пір не знаєте, як зробити посилання на різні ecu
    Йосип слухає, і немає права на помилку в BDM,
    тобто або покладіть, як вони повинні йти, або згорите ecu.. іноді навіть і **** яка не пропускає зло, поставивши його schedino..
    У вас в документації інструмент, як правило, у форматі PDF
    тепер, прочитавши перші кілька рядків або сторінок, мене, наприклад, і сторінки 7-8 ми розповімо, як знайти негативи в італії, в результаті чого ви автоматично знайти також pin-код 1

але питання, але Півень харчування?
    йде завжди і в будь-якому випадку-харчування, навіть якщо продуктів харчування ecu від гребінь і, насамперед, повинні мати однакову натяг, інакше згорите Програміст
    я не можу сказати, якщо вам приємний його schedino, тому що мій має 10-контактний.. убік перо і ок
    aggiornaci..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Завдяки, перш за все, для відповіді cinqueturbo,що стосується пошуку контактів 1 я читав в pdf, і інструкції і pin-коду, вище і ліворуч, мають гребінь на мене,його schedino має 8-контактний, навіть якщо підготовлено для 10, але, враховуючи, що останні два внизу, не мають з'єднання в schedino самого, і, отже, невикористаними, не я їх встановлені при купівлі для більшої наочності...ragionandoci якщо напрям є правильним і pin-код порожнечі, то вниз(враховуючи, що я їх переслідувати порожні, навіть на schedino) сполуки добре...але не так все одно ...тепер у мене все під рукою, завтра я роблю дещо інший тест,що стосується харчування, що використовують той же джерело живлення для живлення коні, і гребінь 12.6 v мене не хвилює, що спробуйте ще раз перевірте його schedino...а ти, виявляється, їх два-контактний внизу не використовуються?

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    добрий вечір, хлопці, я намагався знову і знову з читання цієї ecu,я навіть перевірив schedino і всі посилання, але нічого...не можу зробити, навіть id... те, що я тільки що помітив, що харчування падає до 12.2 в дефіциті, коли я намагаюся читати,це, можливо, занадто низько, як харчування?навіть якщо на екрані tool мені залишилося на зелений, і я забив від 12.4 до 12.6 v... я не думаю, що її спалили,а потім, дивлячись на неї, щоб добре бачу сліди на деякі гвинти внутрішні, як якщо б вона була вже відкрита.кілька порад з цього питання? я можу спробувати прочитати, в якийсь інший спосіб?можливо, ricreandomi порт бд?

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт всім, пишу тут, щоб не відкривати ще один пост,я намагаюся читати іншого sid, на цей раз sid 206 Ford kuga, які я знайти, для практики..***** а у випадку з sid 803, я навіть не можу зробити id ecu, незважаючи на всі посилання Siani ок,єдиний мій сумніви щодо напруги живлення...я помітив, що в вікні півник падає навіть до 12.4 v, але якщо я вимірюю на троси, які йдуть на гребінь Dell ecu не доходить до 12.2, але завжди тримає під на 12 .10 або трохи більше. Мені було цікаво, якщо це може бути причиною і яка напруга порадите, щоб прочитати. 14в йдуть добре? З самого початку я читав інші ecu, включаючи bosch edc16 і мареллі без проблем з тим же інструментом і з ж харчування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Щось сталося ще, мені!!! Я спробував прочитати sid 803 bdm, так і з півень k з ktag але не вийшло!!! І я анке перевернутої позиції skedino потім!!! ������ але нічого!!! Minto на автомобіль... автомобіль..., то я вважав за краще залишити його в спокої в кінці кінців!!!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ніхто не має досвіду в заслуги? Не хочу вірити, що проблема-дель-галло, в bdm іншими ecu робить спокійно... після того, як я намагаюся розмістити фотографії, щоб бути більш ясним

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    коли довелось мені, я пропустив його schedino і трохи терпіння, я пов'язаний ланцюга
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт всім, я хотів вас попередити, що я, нарешті, виправлена, і я встиг прочитати дві sid,поясню коротко на питання, де був, так що ви можете стати в нагоді в який-небудь інший нещасний heheeh спочатку я намагався читати ecu зварювати проводи безпосередньо на дільницях bdm і, використовуючи його schedino для пін-стрип-читання, понесені успішно...крок, а потім подивимося в schedino пружини і відомо, що відсутній зв'язок з наконечник до роз'єму, який йде потім підключається до півень,lo creo з невеликою перемички,але нічого, читання не йде. Я дивлюся ще більш ретельно і відомо, що на schedino пружини посади різноманітних зв'язків між наконечником і контактний вихід не збігаються з тими зодіаку schedino пін-strip, змінити все його schedino з нових позицій, і все йде до великої(я пробував тільки читання, але я думаю, навіть у запису). Я не знаю, як можна щось подібне, я розумію, як копія "китайський", але помилитися навіть скопіювати хахаха я сподіваюся, що було корисно для якийсь інший новачок, як я! buonaserata!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я хотів вас попередити, що я, нарешті, виправлена, і я встиг прочитати дві sid,поясню коротко на питання, де був, так що ви можете стати в нагоді в який-небудь інший нещасний heheeh спочатку я намагався читати ecu зварювати проводи безпосередньо на дільницях bdm і, використовуючи його schedino для пін-стрип-читання, понесені успішно...крок, а потім подивимося в schedino пружини і відомо, що відсутній зв'язок з наконечник до роз'єму, який йде потім підключається до півень,lo creo з невеликою перемички,але нічого, читання не йде. Я дивлюся ще більш ретельно і відомо, що на schedino пружини посади різноманітних зв'язків між наконечником і контактний вихід не збігаються з тими зодіаку schedino пін-strip, змінити все його schedino з нових позицій, і все йде до великої(я пробував тільки читання, але я думаю, навіть у запису). Я не знаю, як можна щось подібне, я розумію, як копія "китайський", але помилитися навіть скопіювати хахаха я сподіваюся, що було корисно для якийсь інший новачок, як я! buonaserata!
    Здрастуйте, Йосип, ви можете поставити фото schedino відредаговані, де ви бачили нормально посилання робити?? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Як правило, в цих випадках в пір'ї просто intermezzare адаптер, який ви використовуєте для bosch без їжі...

На це я не пробував, але на мареллі я вирішив це так.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •