Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60-65

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Tranky вибачте, якщо я вас поправляю, але раз робить євро-5, я зробив більше, ніж в тому числі і моя (delta 1.6 mjt edc16c39 €5) єдиний недолік це те, що вам стругає dtc, але просто повернути орі зона притаманні dtc і все спокійно працює...swich off, що я знаю, що ви могли б зробити тільки на €4.потім файл для його обробки повинно бути правильно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Tranky вибачте, якщо я вас поправляю, але раз робить євро-5, я зробив більше, ніж в тому числі і моя (delta 1.6 mjt edc16c39 €5) єдиний недолік це те, що вам стругає dtc, але просто повернути орі зона притаманні dtc і все спокійно працює...swich off, що я знаю, що ви могли б зробити тільки на €4.потім файл для його обробки повинно бути правильно
    Нагадаємо, цей файл, який генерується тільки повинен працювати з редагуванням, як ти і запропонувала? однак, яка ця частина покласти??

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Звичайно, без dtc працює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Додам, що і рекомендується зробити заміну або обнулення параметрів фап з діагнозом, перш ніж писати файл мод..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Додам, що і рекомендується зробити заміну або обнулення параметрів фап з діагнозом, перш ніж писати файл мод..
    Коли я поклав картку в попередньому Mpps написав, що він правильний і чистий 12 помилок... це буде??

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Racer83 не використовую mpps, і я не знаю, як "помилки" він правильно в цьому файлі,але я сумніваюся, що це параметри dpf,для цього вам потрібно самодіагностика. Що стосується частини, щоб замінити на змінні з файлу у файл,накладаючи файл орі і mod, слід зазначити, що частина поставив в нуль. Якщо місця файл орі і mod, завтра, я даю йому подивитися

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Multiecuscan може бути добре, щоб зробити самодіагностику???
    У будь-якому випадку, я дав, подивіться на переліт в протистоянні між в і файл, що створюється раз... є кілька точок, які скидаються
    Я доклав файли, як ти просив мене
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    1037515044 АЛЬФА РОМЕО МІТО 1.RAR
    спробуйте так, я тобі зрадив біт засмічення, що ти до -6 і призвело до -4, як мені порадили.
    Зробіть процедуру з multiecuscan передавши файл, ORI, скидання пилу, зарядки мод, і, будь ласка, що це нормально.
    На жаль, не перевіряється, і, звичайно, ви отримаєте деякі dtc поставити off, але починає робити цю процедуру, і ми бачимо результат.
    Відгук фактичне будете згодом побачив, що скидання з multiecuscan fap регенерує після Х км..
    Дайте нам знати,
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    1037515044 АЛЬФА РОМЕО МІТО 1.RAR
    спробуйте так, я тобі зрадив біт засмічення, що ти до -6 і призвело до -4, як мені порадили.
    Зробіть процедуру з multiecuscan передавши файл, ORI, скидання пилу, зарядки мод, і, будь ласка, що це нормально.
    На жаль, не перевіряється, і, звичайно, ви отримаєте деякі dtc поставити off, але починає робити цю процедуру, і ми бачимо результат.
    Відгук фактичне будете згодом побачив, що скидання з multiecuscan fap регенерує після Х км..
    Дайте нам знати,
    tranky я не помітив, що ти вже втрутилася ти,я вже, відповідаючи, в той час як ти рання...гонщик, однак, не може завантажити ще файли даних кілька повідомлень, я хотів запитати, якщо ви помітили, і тебе, і тих двох біт, не змінені, в його файл,чесно кажучи, не знаю, на що ви посилалися, але зараз, коли він не дав мені ніяких проблем з цією ecu і я вважаю, що можна спробувати з цією системою, ви не думаєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Вибачте, але я був зайнятий.
    Питання Тільки, що brasa занадто багато речей і джульєтта €5 у мене не вийшло, засмічення, завжди з'являвся як помилка p2002.
    Ви також повинні мати підтвердження, але, наскільки я зрозумів, ці ecu не йдуть з біт комплектації, але тільки з трохи засмічення покласти в -4 після хорошої пройшло з multiecuscan і скидання параметрів пилу, потім пише-файл не повинен мати більше проблем.
    Але я не рекомендую використання mpps на це €5, краще v54 і elm327 з multiecuscan перейти спокійно, що на альфа-ідеально!
    Дайте нам знати результати
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •