Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 40

Обговорення: біт кузов giulietta 2.0 170cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав fabbiotto Visualizza Messaggio
    Привіт відновлює, тому що біт екіпірування не працює, і навіть якщо ви покладете трохи засмічення в нуль йдуть зробити встановлених.
    Привіт ще дещо....не працює з біт комплектація - 00 (no dpf no зонд), але ви пробували з біт - 02 (без dpf так зонд).

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Еболі
    Повідомлення
    38
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Привіт ще дещо....не працює з біт комплектація - 00 (no dpf no зонд), але ви пробували з біт - 02 (без dpf так зонд).
    І марно спочатку спробувати на євро-4 (не всі) ви могли б зробити, тому що там були ринки, типу того, що турецький, що забруднення не плювати нічого, тоді їх продавали без оснащення antiquinamento то фіат робив switch off на ебу і далі без egr dpf, але зараз немає на євро-5, серії є dpf, і т. д. і т. п. так і в інших країнах, якщо вже такі типу, що і турецький, і, право, питання, апаратного та програмного забезпечення, що не дозволяє, наприклад альфа 159 edc16 c39 euro4, джульєтта edc16 c39 euro5, але не рівні як ecu, я не знаю, чи ясно я висловився і трохи вздовж мови.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    І марно спочатку спробувати на євро-4 (не всі) ви могли б зробити, тому що там були ринки, типу того, що турецький, що забруднення не плювати нічого, тоді їх продавали без оснащення antiquinamento то фіат робив switch off на ебу і далі без egr dpf, але зараз немає на євро-5, серії є dpf, і т. д. і т. п. так і в інших країнах, якщо вже такі типу, що і турецький, і, право, питання, апаратного та програмного забезпечення, що не дозволяє, наприклад альфа 159 edc16 c39 euro4, джульєтта edc16 c39 euro5, але не рівні як ecu, я не знаю, чи ясно я висловився і трохи вздовж мови.
    Так ви говорите, що ви не eslude виразно на euro5 і рано чи пізно йде завжди проводиться діагностика для скидання реєстрації порошків?
    Ви не можете обійти його навіть з допомогою емуляторів зовнішніх датчика або щось в цьому роді?
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Еболі
    Повідомлення
    38
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Так ви говорите, що ви не eslude виразно на euro5 і рано чи пізно йде завжди проводиться діагностика для скидання реєстрації порошків?
    Ви не можете обійти його навіть з допомогою емуляторів зовнішніх датчика або щось в цьому роді?
    Ні ти не зрозумів, тут defap можна зробити, але це повинно бути зроблено повне то змінити різні карти reletive до регенерації, в тому числі біт засмічення (і повторюю біти комплектації ви можете залишити орі, все одно не працюють) та змінити dtc, пов'язаних з dpf. Для виступу емулятори існують, є додаткові контролери, які роблять все з кроком більше емулятор dpf, як правило, збирають, якщо не хочете змінити свій ecu або dpf (але dpf, треба sotituirlo з водостічна труба) наприклад, тому що автомобіль на гарантії.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Ні ти не зрозумів, тут defap можна зробити, але це повинно бути зроблено повне то змінити різні карти reletive до регенерації, в тому числі біт засмічення (і повторюю біти комплектації ви можете залишити орі, все одно не працюють) та змінити dtc, пов'язаних з dpf. Для виступу емулятори існують, є додаткові контролери, які роблять все з кроком більше емулятор dpf, як правило, збирають, якщо не хочете змінити свій ecu або dpf (але dpf, треба sotituirlo з водостічна труба) наприклад, тому що автомобіль на гарантії.
    все ясно і спасибі за інформацію.
    так що, по-твоєму, так це факт, ad-hoc ?

dpf off.rar

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    біт засмічення -4 dtc p2002 off (я сподіваюся!)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ах tranky....fabbiotto не може завантажити....

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Ах tranky....fabbiotto не може завантажити....
    Я тільки зараз побачив... ну так сьогодні я відчуваю, що приходить тип, і я дам вам знати

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •