І марно спочатку спробувати на євро-4 (не всі) ви могли б зробити, тому що там були ринки, типу того, що турецький, що забруднення не плювати нічого, тоді їх продавали без оснащення antiquinamento то фіат робив switch off на ебу і далі без egr dpf, але зараз немає на євро-5, серії є dpf, і т. д. і т. п. так і в інших країнах, якщо вже такі типу, що і турецький, і, право, питання, апаратного та програмного забезпечення, що не дозволяє, наприклад альфа 159 edc16 c39 euro4, джульєтта edc16 c39 euro5, але не рівні як ecu, я не знаю, чи ясно я висловився і трохи вздовж мови.
Ні ти не зрозумів, тут defap можна зробити, але це повинно бути зроблено повне то змінити різні карти reletive до регенерації, в тому числі біт засмічення (і повторюю біти комплектації ви можете залишити орі, все одно не працюють) та змінити dtc, пов'язаних з dpf. Для виступу емулятори існують, є додаткові контролери, які роблять все з кроком більше емулятор dpf, як правило, збирають, якщо не хочете змінити свій ecu або dpf (але dpf, треба sotituirlo з водостічна труба) наприклад, тому що автомобіль на гарантії.
все ясно і спасибі за інформацію.
так що, по-твоєму, так це факт, ad-hoc ?
dpf off.rar
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
біт засмічення -4 dtc p2002 off (я сподіваюся!)
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Ах tranky....fabbiotto не може завантажити....