Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423

Проблема fiat multipla помилка p0236

Привіт, хлопці,у мене проблема з множинним 1.9 115cv

практично ми припускаємо, що цей автомобіль вже був прив'язаний, і він спалахнув 3 турбіни
    я пішов, щоб зіставити й виключити помилку надлишкового тиску, що іноді зустрічається
    машина в порядку, але трохи fumacchiava
    карту попередня тиску турбо в достатку,з шипами навіть на 0,5 більше,ось чому, ймовірно, курив мало
    І проблеми, що вже кілька днів відбувається помилка p0236 кожен раз, коли ви спробуйте тягнути автомобіль, і це робить це після 3 або 4 місяців, коли я намагалася виправити автомобіль
    механік поміняв соленоїд,мап,він перевірив всі шланги і т. д..

я думав, що проблема в впускному колекторі видно, що раніше зареєстрований не був, навіть не заткнув egr.

Ми спробували практично всі, крім відкриття турбіни, щоб побачити, геометрії.

Як ви думаєте, що це може бути?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви повинні почати з основ..
    ви повинні працювати на пошту ефективна машина і, не на авто з проблемами різних природ в іншому випадку вам доведеться покладатися на магічний куля..
    робити перевірки не повинні, ви втратите більше, ніж 30 хвилин Геометрії, може перевірити, навіть без відкрити турбо.. регулярно в ідеалі, щоб остаточне регулювання ви робите на дорозі..
    0,5 в більш ніж 2500 мбар 3000 мбар?
    від золота, що робить? якщо звинувачуй у цьому, проблема в машину поставити і перевірити працездатність
    потім, якщо ви не переконані в карті, наклавши, що ми ставимо під аналіз..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці,у мене проблема з множинним 1.9 115cv

практично ми припускаємо, що цей автомобіль вже був прив'язаний, і він спалахнув 3 турбіни
    я пішов, щоб зіставити й виключити помилку надлишкового тиску, що іноді зустрічається
    машина в порядку, але трохи fumacchiava
    карту попередня тиску турбо в достатку,з шипами навіть на 0,5 більше,ось чому, ймовірно, курив мало
    І проблеми, що вже кілька днів відбувається помилка p0236 кожен раз, коли ви спробуйте тягнути автомобіль, і це робить це після 3 або 4 місяців, коли я намагалася виправити автомобіль
    механік поміняв соленоїд,мап,він перевірив всі шланги і т. д..

я думав, що проблема в впускному колекторі видно, що раніше зареєстрований не був, навіть не заткнув egr.

Ми спробували практично всі, крім відкриття турбіни, щоб побачити, геометрії.

Як ви думаєте, що це може бути?
    якщо вам це може допомогти....я бачив, вдаючись до допомоги на сайті для ремонту автомобілів

На цій машині час від часу відбувається помилка тиску наддуву вище максимальної межі p0236, підключити ревізор ввів функцію диктофона і далі для випробування на дорозі, від графіки, зауважу, видно, що насправді тиск наддуву вимірюється перевищує приблизно 0,2/0,25 бар тиск, мета, перевірка герметичності пневматичної ланцюга управління змінної геометрії і фіксую збиток, труби жорсткі діри, клапана overboost за руб, віддам машину клієнтові, що це добре, але після двох днів турбіна вибухнула з великим кайфом. Клієнт двері від колеги, Нуоро, чому ж, замінив турбіну час перш, і, отже, він повинен підтримувати. по гарантії, на жаль для нього це не сталося причиною не визнається гарантією від пальців по виробництву, а потім встановлена турбіна, витягнутий з машини, що, перш ніж він зіткнувся, була досконалою. В цей момент виникає дефект завжди помилка P0236 повертає її від мене, пневматичної ланцюга в порядку, нове, функція диктофона, але на цей раз ревізор змінює мені і не записує взагалі викликає внутрішню помилку, вирішивши покластися на діагностиці майстер той, помилка надлишковий тиск нижче мінімальної межі, ймовірно, причина: датчик тиску, проводку те ж саме, клапан наддуву або проводка, блок управління
    несправний, після перевірив датчик, всі дроти пред'явлені звинувачення, спробуйте новий клапан не залишилося, що рішення більш різке, але запустити машину з мого робочого під рукою в даний момент(моя Дружина)ops: я розумію, що тяга дроселя змінною геометрією на око не робить всього походу. Мораль капсули рядка змінної геометрії з чернеткою, заміна. і досконала машина, хто знає, тому що, як правило, волію робити діагноз без

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ви повинні почати з основ..
    ви повинні працювати на пошту ефективна машина і, не на авто з проблемами різних природ в іншому випадку вам доведеться покладатися на магічний куля..
    робити перевірки не повинні, ви втратите більше, ніж 30 хвилин Геометрії, може перевірити, навіть без відкрити турбо.. регулярно в ідеалі, щоб остаточне регулювання ви робите на дорозі..
    0,5 в більш ніж 2500 мбар 3000 мбар?
    від золота, що робить? якщо звинувачуй у цьому, проблема в машину поставити і перевірити працездатність
    потім, якщо ви не переконані в карті, наклавши, що ми ставимо під аналіз..
    вибачте,сьогодні автомобіль має оригінальні карти, а проблема залишилась

0,5 бар більше, був приведений в початковий тиск з декількох аркушів, 115л. з, що мені здається, 1,15 (не пам'ятаю напам'ять)
    так що зовсім трохи більше

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Errecinque,ми виглядали добре, турбіна і грибок не схоже, є проблеми

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    вибачте,сьогодні автомобіль має оригінальні карти, а проблема залишилась

0,5 бар більше, був приведений в початковий тиск з декількох аркушів, 115л. з, що мені здається, 1,15 (не пам'ятаю напам'ять)
    так що зовсім трохи більше
    ідеально ..
    тепер або він геометрію заклинило так що, чистити і т. д., які ви можете перевірити, не розібрати нічого.. що мені здається дивним, враховуючи, що вони замінили turbo 3 рази..
    але, швидше за все, v-геометрія..
    для того, щоб зменшити тиск, потрібно подовжити стрижень...
    я раджу дати 180°, отже, 1 оборот за раз, і з інструментом, щоб увійти на дорозі, навіть в гору для того, щоб поставити під напругу до в параметр довелося..
    і класика мені приходять багато авто, зокрема Ваг з турбо замінені або відновлені, що з "калібрування в школі" не роблять або йдуть у блок за правильного регулювання Геометрії...
    це і нормально, тому що кожен двигун має гідродинаміки або згоряння інша і т. д..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Дивись,я теж так подумав регулювання геометрії, але це те, що змушує мене думати по-різному,тому що, коли вони встановлені турбіни не було цих проблем, за винятком спорадичних recovery з помилки надлишкового тиску, і в даний час в основному йде в recovery при кожній тяги різні помилки, що вказує на соленоїд?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Дивись,я теж так подумав регулювання геометрії, але це те, що змушує мене думати по-різному,тому що, коли вони встановлені турбіни не було цих проблем, за винятком спорадичних recovery з помилки надлишкового тиску, і в даний час в основному йде в recovery при кожній тяги різні помилки, що вказує на соленоїд?
    тому що вже розбирання клапана VGT тягне за собою зміну dell роботи..
    і я скажу тобі, я змінив хорів осі, не торкаючись клапан і в будь-якому разі мені доведеться регулювати на дорозі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    cinqueturbo існує теорія, щоб провести регулювання приводу турбо? я не хочу виходити з теми, але у мене схожа проблема з множинним.....

sportknight фільтр електромагнітного клапана і він чистий?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я більше практики, ніж теорії...
    Що теорія кола?
    Тиск і висока подався в біга
    Тиск і Низька скорочення ходу

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •