Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129

scodifica загальної peugeot 307 2.0 hdi edc 15c2

здрастуйте, у мене в майстерні, це peugeot 307 2.0 hdi двигун rhy, в якому я зробив scodifica все,машина-то не в recovery, але мене завжди залишається індикатор несправності горить.
    я хотів спитати поради у вас, якщо ви можете вирішити цю проблему шляхом scodifica, що мені вимкнути індикатор.
    необхідно відзначити, що я намагався видалити dtc, але завжди залишаються активними.
    додаю файл, який я зробив
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    краще темний індикатор іммо ... так що не буде більше проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    Проблема в тому, що на дисплей радіо каже мені, аномалія анти-забруднення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав обличчя зі шрамом Visualizza Messaggio
    Проблема в тому, що на дисплей радіо каже мені, аномалія анти-забруднення
    Привіт. як ви вирішили? у мене пежо 306 2.0 hdi двигун RHY. EDC15C2, я спробував з ecuvonix, immokiller, aetool, і нічого не робити. я, як інструмент, у мене кесс.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав nolaru Visualizza Messaggio
    Привіт. як ви вирішили? у мене пежо 306 2.0 hdi двигун RHY. EDC15C2, я спробував з ecuvonix, immokiller, aetool, і нічого не робити. я, як інструмент, у мене кесс.
    Вибачте моє невігластво.. але Кесс читає пише E2Prom????
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    managgia...я боявся, щоб цей ваш відповідь. Ні, кесс не читає eeprom. Я сподівався, що в якийсь розчин з бд, не піти і відкрити блок, отпаять, програмувати і т. д.
    Тому контактні дані: моя edc15c2 (peugeot 306 2.0 hdi RHY 90 л. с) є тільки один великий роз'єм, на фото ecuvonix каже мені, щоб прочитати і перепрограмувати ФЛЕШ 29F400. Вірно?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    managgia...я боявся, щоб цей ваш відповідь. Ні, кесс не читає eeprom. Я сподівався, що в якийсь розчин з бд, не піти і відкрити блок, отпаять, програмувати і т. д.
    Тому контактні дані: моя edc15c2 (peugeot 306 2.0 hdi RHY 90 л. с) є тільки один великий роз'єм, на фото ecuvonix каже мені, щоб прочитати і перепрограмувати ФЛЕШ 29F400. Вірно?
    Aaabbbeee якщо ecuvonix каже роботи на flasch як ви сказали..

я, однак, просіювання через мої різні програми EDC15C2 ви працюєте на 95P08 як загальної, так і частковою, то я не знаю, не пам'ятаю, щоб він коли-небудь зробив ці EDC15C2 PSA тільки тоді, коли EDC16
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    Блін. я не програміст, щоб він 29F400. У мене upa-usb, але не робить їх. що pale

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Блін. я не програміст, щоб він 29F400. У мене upa-usb, але не робить їх. що pale
    Бачиш, що 29F400 і Флеш, і ви закон або серійний "OBD2" або в Boot Mode, в школі..
    Eprom і 95P08..

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •