Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 74

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Так, але якщо я даю 100 балів збільшення на 400-це на 25% більше, якщо в 100 очок, їх я даю на 1500 трохи менше 7%. Для мене на rail в останній чверті таблиці внизу праворуч добре дати 5% і нічого не відбувається.
    Ви зняли виступ вашого задоволення.. я мав на увазі дати зростання, що ви хочете, і ви повинні досягти не змащувати % на мапу

Якщо для вас і правильний шлях, йдіть вперед, як вам буде завгодно, я не буду звичайно я, доведеться переконати в зворотному..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Так, але якщо я даю 100 балів збільшення на 400-це на 25% більше, якщо в 100 очок, їх я даю на 1500 трохи менше 7%. Для мене на rail в останній чверті таблиці внизу праворуч добре дати 5% і нічого не відбувається.
    В таблиці rail справді, хто зробив мені карту, він збільшується всього на 3.9%. Тепер, якщо я хочу підняти значення не міг би принести все це на 4.5% наприклад? Або, як ви кажете, тільки в останній чверті? І в цьому випадку точно, що за посилання? Якщо людина-образ для мене було б ясно. Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ви зняли виступ вашого задоволення.. я мав на увазі дати зростання, що ви хочете, і ви повинні досягти не змащувати % на мапу

Якщо для вас і правильний шлях, йдіть вперед, як вам буде завгодно, я не буду звичайно я, доведеться переконати в зворотному..
    Тому що не місць зображення в таблиці, або 2d, щоб зрозуміти, як ви зробили з кроком? А я бачив багато прикладів, карт і rail був збільшений у % всієї таблиці, але ніхто не каже, що ви, можливо, ви праві...я хотів би зробити тільки саме потрібне!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я не хочу впливати на кого і додам, що rail і останній раз карту, щоб розглянути,
    У чому ахіллесова П'ята цих машин і рейку і зчеплення, отже, не підвищувати протягом карта фінал, як ви порадили, щоб не мати блоки, etc
    5% на 1600 і нічого, що він їх тримає, я comon rail 1680 БАР?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я не хочу впливати на кого і додам, що rail і останній раз карту, щоб розглянути,
    У чому ахіллесова П'ята цих машин і рейку і зчеплення, отже, не підвищувати протягом карта фінал, як ви порадили, щоб не мати блоки, etc
    5% на 1600 і нічого, що він їх тримає, я comon rail 1680 БАР?
    Насправді я тут, щоб запитати ради і зрозуміти, що робити і не робити... Якщо місць зображення про те, як modificheresti залізничних б, що завгодно, і зрозумів би, як краще діяти у відповідності з вашої точки зору
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Добрий день. Я задавався питанням, інформації щодо змін карти, тому що на низьких машина дуже повільно останнім часом. .я бачив, з Fes параметри, і, Незважаючи на це мені було сказано, що значення датчик витрати повітря подаються до нормального життя я відключив його роз'єм і спробував машину на дорозі. Машина йде рівно з і без датчик витрати повітря за допомогою коливань низьких обертах. Ви говорите, що в цей момент як датчик витрати повітря пішов? Машина має 200000km і на дату виробництва датчик витрати повітря там написано 2005 рік-рік постановки на облік мого автомобіля

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав maxgen Visualizza Messaggio
    Добрий день. Я задавався питанням, інформації щодо змін карти, тому що на низьких машина дуже повільно останнім часом. .я бачив, з Fes параметри, і, Незважаючи на це мені було сказано, що значення датчик витрати повітря подаються до нормального життя я відключив його роз'єм і спробував машину на дорозі. Машина йде рівно з і без датчик витрати повітря за допомогою коливань низьких обертах. Ви говорите, що в цей момент як датчик витрати повітря пішов? Машина має 200000km і на дату виробництва датчик витрати повітря там написано 2005 рік-рік постановки на облік мого автомобіля
    З 200.000 км, якщо у вас є все, орі спостерігав би спочатку egr і впускного колектора, що, безумовно, чиститься. Як правило, забиті і тому навіть з картою не дуже risolveresti

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    З 200.000 км, якщо у вас є все, орі спостерігав би спочатку egr і впускного колектора, що, безумовно, чиститься. Як правило, забиті і тому навіть з картою не дуже risolveresti
    Egr виключена електричним приводом, а також фланцеві. Dpf видалений з трубою право, отже, - не проблема, на 100% або, принаймні, я думаю. От тому, що бачили симптоми, як я думаю, це датчик витрати повітря

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав maxgen Visualizza Messaggio
    Egr виключена електричним приводом, а також фланцеві. Dpf видалений з трубою право, отже, - не проблема, на 100% або, принаймні, я думаю. От тому, що бачили симптоми, як я думаю, це датчик витрати повітря
    Вас кинути його там. Якщо dpf ти видалено з sw, а не в руку, може бути, що у вас якийсь збій, що діагноз не подивитися, тому що ви dtc очищається.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Вас кинути його там. Якщо dpf ти видалено з sw, а не в руку, може бути, що у вас якийсь збій, що діагноз не подивитися, тому що ви dtc очищається.
    Але це більше року, що я видалив dpf і раніше у мене не було проблем, які зараз є тільки на низьких... на високих йде добре!потім, коли я відключив роз'єм датчик витрати повітря на дисплеї я вже несправності двигуна, тому я вважаю, що dtc працюють. Потім з Fes я знайшов в історичному помилку і я скинути. А в декількох замінити клапан pierburg депресії турбіни, і навіть якщо б не було зла не робить. Я волію, щоб поступово замінити всі ці компоненти, щоб повернути краще продуктивності машини

Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •