Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 29 29
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Тому що, якщо їжджу на bosch замість метатрона ви повинні запрограмувати в ебу?
    Я зробив діагностику, навіть з multiecuscan і програмування, це може зробити лише скидання параметрів autoadattativi!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Друзі, мені прийшли форсунки тепер мені не вистачає тільки фільтр(будемо сподіватися, що в наявності є)то на редуктор elettrvalvola,я побачив, що знаходиться нижче і ззаду на редукторі зміст у болт з шестигранний ключ, вірно?
    Не пробував розібрати, тому що потрібно, щоб закрити балони метан зливу теплоносія з системи, привівши в рух автомобіль, і, щоб закінчити метану, перш ніж працювати.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    26
    Сподіваюся, для вас це форсунки, у мене є клієнти, з 300,000 км, але форсунки метан ніколи не змінюються.якщо вони між нитками бачите їх в діагностиці ,моніторингу тиску в рампі на справжньому автомобілі, на деякий час тиск повинен залишатися навколо 6/7 бар.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Андре буквально вчора я вирішив, я замінив всі 4 форсунки і фільтр метан і авто працює як ніби нова!Клієнт приносить мені автомобіль, де мені підтверджують, що кілька місяців тому він відправився в майстерню, де вони розібрали форсунки, щоб очистити їх,після того, як зробив цю роботу, автомобіль це чи добре для близько місяця!?!
    Коли я зняв форсунки для заміни я помітив, що з машини ніколи не були демонтовані форсунки,а потім цей джентльмен, як він зробив, щоб очистити їх???Я думаю, що тільки взяв у поїздку!
    Я чув, на інші теми, що хтось, щоб спробувати очистити впорскує якийсь продукт труби уприскування метану знаєш що-небудь?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    я перебуваю в такому ж стані.
    панда моя, хоча.
    1.2 Np з 200000 км (двісті)
    що я роблю, убираюсь або обміняти їх?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Якщо вони пластикові, ви можете спробувати, щоб очистити, але якщо вони з заліза, я думаю, що не буде тривати дуже!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    Якийсь хороший сайт, де можна купити за хорошою ціною?
    машина має 200 тис. км, і я думаю, прибрати протягом року, так що все гаразд, що-то дешевше.

заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Я купив bosch зробіть пошук в ****** і тобі виходять різні ціни

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно