І в будь-якому випадку, ми працюємо, платимо з нашої кишені ... кваліфікованим персоналом для вирішення цієї проблеми
І в будь-якому випадку, ми працюємо, платимо з нашої кишені ... кваліфікованим персоналом для вирішення цієї проблеми
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Привіт Адмін, прошу вибачення, якщо використання такого обговорення, але я не можу знайти інший спосіб, ви можете зв'язатися з нами...я був забанений в кінці лютого (якщо не помиляюся) і припиняється на період бан мій аккаунт був обмежений... На сьогодні ще, виявляється, можливо, і хотіла запитати, якщо я міг би бути реабілітована, як зазвичай. Я повторюю, що я зрозумів помилку і більше не повториться в майбутньому. Дякую за увагу.
Pasticciona0
Шановний адмін, я даю розум ugoboss, що деякі користувачі честь, я був зупинений на шість місяці для медичних проблем, ви робите мене, ви обмежили мій аккаунт, я бачив, що деякі користувачі вписаний задовго до мене, і я не часто на форумі не обмежена...те, що я хочу сказати, коли відбувається щось подібне, перш ніж обмежити обліковий запис відправити ***** попередження....
вибачте мене, але бути "обмежені"у форумі, що це означає?!?!
Дорогий todos я не можу знати ваші проблеми, але я повинен вести себе так, інакше форум стає какаду аудиторії, де кожен з них робить свої факти, ти наприклад, у тебе 405 повідомлень і ти вписаний з 2013 року навіть якщо б він зупинився протягом шести місяців все інше, що ти зробив?
Я говорю правду про цих ймовірних фаворитів, як ви їх називаєте, але які насправді є не більш, ніж досвідчених людей, які використовують все їх знати baipassando сумка нашої системи для того, щоб зв'язатися з іншими користувачами, які мають всі привілеї активні просить завантажити файли або посилання на місце їх і пройти в кімнату.
Але свято для того, щоб тепер все скінчено ми знайшли кілька мішок і влаштувалися ми покладаємося на вас, щоб будь-які звіти в майбутньому.
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Якщо мені буде дозволено сказати, мій побачив, що я тут вже близько року, і я вже бачив багато речей, які не йдуть, і багато інших, які йдуть..
Я заявляю, що я не від корабля, насправді.. я тут, у вивченні такого мистецтва, тільки для освітніх цілей, маючи автомобіль, на який досвід і знання, для того щоб змінити тип ебу, на які дають мені доступ для будь-яких тестів.
Тут ви знайдете багато інформації і багато файлів, на яких ви зможете зробити випробування, дослідження і все інше, але, очевидно, злих намірів, цілком може зробити хорошу копію і вставити, і перепродати цю копію для-для-профіту.
Що не скасовує того, що співпраця людей буде вигляд з профілю людей, які, на запит відповідають, як, і, скільки можуть, sharan файлом, просимо для уточнення, а не для того, щоб каша готова і багатьох інших речей.
Обмеження введені в макет сайту на мій погляд це абсолютно марно, приховати "******" або "******" у чому плюси?
Для інших я згоден з admin, що починає бути нестерпним, полювати на привид, і що єдиний спосіб обмежити збиток від злих намірів, - це відрізати голову бика і обмежити сукупність систем.
Сказав, що я сподіваюся, що ті, хто, як я був тут для вивчення, об'єднуються у групи і не облямована, як зовнішнього, що він тут, щоб захопити чужі роботи, що не.
Дякую
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !