"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
В таблиці rail справді, хто зробив мені карту, він збільшується всього на 3.9%. Тепер, якщо я хочу підняти значення не міг би принести все це на 4.5% наприклад? Або, як ви кажете, тільки в останній чверті? І в цьому випадку точно, що за посилання? Якщо людина-образ для мене було б ясно. Дякую
Я не хочу впливати на кого і додам, що rail і останній раз карту, щоб розглянути,
У чому ахіллесова П'ята цих машин і рейку і зчеплення, отже, не підвищувати протягом карта фінал, як ви порадили, щоб не мати блоки, etc
5% на 1600 і нічого, що він їх тримає, я comon rail 1680 БАР?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Добрий день. Я задавався питанням, інформації щодо змін карти, тому що на низьких машина дуже повільно останнім часом. .я бачив, з Fes параметри, і, Незважаючи на це мені було сказано, що значення датчик витрати повітря подаються до нормального життя я відключив його роз'єм і спробував машину на дорозі. Машина йде рівно з і без датчик витрати повітря за допомогою коливань низьких обертах. Ви говорите, що в цей момент як датчик витрати повітря пішов? Машина має 200000km і на дату виробництва датчик витрати повітря там написано 2005 рік-рік постановки на облік мого автомобіля
Але це більше року, що я видалив dpf і раніше у мене не було проблем, які зараз є тільки на низьких... на високих йде добре!потім, коли я відключив роз'єм датчик витрати повітря на дисплеї я вже несправності двигуна, тому я вважаю, що dtc працюють. Потім з Fes я знайшов в історичному помилку і я скинути. А в декількох замінити клапан pierburg депресії турбіни, і навіть якщо б не було зла не робить. Я волію, щоб поступово замінити всі ці компоненти, щоб повернути краще продуктивності машини