я перевірив файли, і вони дуже різні в управлінні, в той час як в карти ce різниці, для мене, якщо напишете не йде навіть на мотоциклі, я не намагався б навіть, але якщо ви хочете розширити можливості вашої працюють на ваш файл.
я перевірив файли, і вони дуже різні в управлінні, в той час як в карти ce різниці, для мене, якщо напишете не йде навіть на мотоциклі, я не намагався б навіть, але якщо ви хочете розширити можливості вашої працюють на ваш файл.
уго ---- президент A.E.P.
завтра я намагаюся, і ви знаєте, успіх або провал!!! або йде пан або пропав!
оновлення...
я пробував писати в файл, але потрапив у 75% дає мені помилку time out, значить, буде якась різниця навіть в ****llo обладнання, мені все ж вдалося відновити ricodificandola з нуля...
я міг би спробувати скопіювати окремі карти, натисніть копіювати і вставити, але помічаю деякі відмінності в точках, типу моя має СОЙ різних температур, ніж ібіца, не відповідають певні значення, типу у мене є сой до 85°, в той час як на моїй назад у 80-х і потім в 90° (з одного боку, але також змінюються й інші багато карт)
я думаю, що єдиним рішенням у цій точці як обробити мій файл і спокійної ночі...
слухай, так як у мене турбіна ibiza cupra... тобто gt1749vb... її використовувати краще, я повинен copiarmi карту n75 ibiza або я повинен тримати незмінним моїм?
Я перепрошую за вторгнення, але якщо я монтую інший ебу завжди edc15c7 з файл вже scodificato машина-то?!?!
мені не написав...
сказати по правді, я так і зробив, тільки із значення n75 ibiza, машина переходить в аварійний... я поясню... коли рвалася штовхає іноді... ніби singhiozzasse...