Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я перевірив файли, і вони дуже різні в управлінні, в той час як в карти ce різниці, для мене, якщо напишете не йде навіть на мотоциклі, я не намагався б навіть, але якщо ви хочете розширити можливості вашої працюють на ваш файл.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    завтра я намагаюся, і ви знаєте, успіх або провал!!! або йде пан або пропав!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    оновлення...
    я пробував писати в файл, але потрапив у 75% дає мені помилку time out, значить, буде якась різниця навіть в ****llo обладнання, мені все ж вдалося відновити ricodificandola з нуля...
    я міг би спробувати скопіювати окремі карти, натисніть копіювати і вставити, але помічаю деякі відмінності в точках, типу моя має СОЙ різних температур, ніж ібіца, не відповідають певні значення, типу у мене є сой до 85°, в той час як на моїй назад у 80-х і потім в 90° (з одного боку, але також змінюються й інші багато карт)
    я думаю, що єдиним рішенням у цій точці як обробити мій файл і спокійної ночі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    оновлення...
    я пробував писати в файл, але потрапив у 75% дає мені помилку time out, значить, буде якась різниця навіть в ****llo обладнання, мені все ж вдалося відновити ricodificandola з нуля...
    я міг би спробувати скопіювати окремі карти, натисніть копіювати і вставити, але помічаю деякі відмінності в точках, типу моя має СОЙ різних температур, ніж ібіца, не відповідають певні значення, типу у мене є сой до 85°, в той час як на моїй назад у 80-х і потім в 90° (з одного боку, але також змінюються й інші багато карт)
    я думаю, що єдиним рішенням у цій точці як обробити мій файл і спокійної ночі...
    Якщо різниця у вас тільки у вр, вища освіта, ви можете скопіювати і вставити.. для управління, замість цього, ви краще вже скопіювати ці карти (навіть з вр розширено) і їх у файл вашого ecu оригінал, без копіювання і вставки файлів.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    слухай, так як у мене турбіна ibiza cupra... тобто gt1749vb... її використовувати краще, я повинен copiarmi карту n75 ibiza або я повинен тримати незмінним моїм?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Я перепрошую за вторгнення, але якщо я монтую інший ебу завжди edc15c7 з файл вже scodificato машина-то?!?!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    мені не написав...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    Я перепрошую за вторгнення, але якщо я монтую інший ебу завжди edc15c7 з файл вже scodificato машина-то?!?!
    Якщо на той же номер апаратного забезпечення екю, ваш файл вже scodificato повинен почати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    слухай, так як у мене турбіна ibiza cupra... тобто gt1749vb... її використовувати краще, я повинен copiarmi карту n75 ibiza або я повинен тримати незмінним моїм?
    Я вважаю, що, маючи живлення і керування самої в картку (я думаю), копія карти з турбонаддувом і обмежувачі, поднимающ обмежувач, і ви можете використовувати його без проблем.
    Датчики не знаю, якщо обробляються xo.. Потрібно спробувати r сподіватися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    сказати по правді, я так і зробив, тільки із значення n75 ibiza, машина переходить в аварійний... я поясню... коли рвалася штовхає іноді... ніби singhiozzasse...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •