Racer83 якого року ваш автомобіль? Ви ніколи не зробили оновлення програмного забезпечення з гарантії?
Racer83 якого року ваш автомобіль? Ви ніколи не зробили оновлення програмного забезпечення з гарантії?
ви праві, я не зробив, якщо у вас є ваші повідомлення.
уго ---- президент A.E.P.
ugoboss, але якби адреси, щоб закрити fap і egr, починаючи від золотих, що я, використовуючи 2d я можу отримати файл, що ти виклав ти??
звичайно, але і не унікальний адресу, спеціально для fap різних точок, від дотику, а не просто пояснити.
Привіт racer83 , це здорово, щоб спробувати зрозуміти, як речі працюють-це найкращий спосіб дізнатися , але загорнуті не мають коштів, щоб зробити це, то залишається стояти на місці, то ви повинні отримати допомогу і, можливо, у вашому випадку, щоб отримати файл з сервіс-тюнінг, форум і спробувати знайти файл, ori, а потім ви можете studiarti карту. Це мої думки.
Я хотів би залишити мене сервіс-тюнінг, як останній засіб, коли просто ніяк не можу впоратися з ситуацією, тому що, незважаючи на вартість ( не знаю скільки) і так як я вже заплатив, щоб змусити мене зробити цю карту я хотів би спробувати не вирішувати інші витрати.
На щастя, у мене вже є файл, ori, принаймні, те.
біти для відключення egr не визнаються ecm, потім карту, що ви від ви не робите нічого, якщо хочете пораду знайти sw раз на веб та спробуйте використовувати, не є досконалим, але дає вам уявлення про те, як змінюються файли для egroff і fapoff.