Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

помилка читання в bdm edc16c39 Opel

Всім привіт, сьогодні я провів ранок, намагаючись прочитати ecu Opel antara 150 л. с. до буклет двигун Z20S.Мітка блок управління повідомляє наступні позначення
    96950947. G9
    08110. G9. 5081100337. SERVNO: 96892367
    Made in Korea
    0281015569. 1039S25968

Проблема, що я не розумію, що, незважаючи на я відкрив ecu дуже уважно, не напружуючи нічого, пов'язаного, як і інші часи півень і schedino з перевірки напруги на голках правильні, як в інструкції, коли я даю "connect" за sw мені віддай помилка "мікро not supported". Я намагався кілька разів повернути його schedino голки на дільницях, але нічого не мене крім спілкування.

На що я також підключати інструмент новий ще перевірити завжди перевіряю, перш ніж вони приїхали на 12в з майданчика правильно, але і цей інструмент мені віддай помилка зв'язку з точкою bk

Це вже трапилося з кимось і як він визначається? Що я можу спробувати зробити? Між тим, завтра вранці поверну ecu до машини, і я сподіваюся, що виїдеш без проблем.
    Дякую за поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вибач, але ти впевнений, що це edc16?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вибач, але ти впевнений, що це edc16?
    Ви впевнені, має кришку, екраном з одного боку і звичайні смол bdm bosch

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    кількість hw-це edc16c39, тому дивно, що ви читаєте, перше, що потрібно зробити, це просто покласти назад на автомобілі ecu і спробувати, якщо все ок,
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    кількість hw-це edc16c39, тому дивно, що ви читаєте, перше, що потрібно зробити, це просто покласти назад на автомобілі ecu і спробувати, якщо все ок,
    Я сподіваюся, що так....чесно кажучи, я не зробив нічого поганого, вони дуже педантичні в перевірте з'єднання перед подачею ecu....завтра розповім, якщо частина, якщо немає-мені знадобиться ваша допомога.
    Я думаю, якщо ви можете, що це бажання живлення вище 12В, тому що на sw я в 12 і те, і смуги зелені, але з тестером все, що пов'язано з були 11.80/11.90 на голках. Можна?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ці не мають великих проблем, напруги, якщо ви підключили всі, як механічна проблема зовсім в іншому.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    ці не мають великих проблем, напруги, якщо ви підключили всі, як механічна проблема зовсім в іншому.
    Оновлення....машина регулярно матчу. Тепер єдине, що мені спадає на думку, аби зуміти прочитати його, це очистити смол bdm, які можуть мати воску вище. Якщо немає у вас є інші ідеї про те, що перевірити чи зробити, дарма, що півень, який використовую вже зробив свою функцію чудово, іноді так виходить, що у неї проблема hw

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ніколи не чистили смол ці ecu, тільки з японії, тому що вони resinate.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    ніколи не чистили смол ці ecu, тільки з японії, тому що вони resinate.
    Насправді ви праві, не служив, очистити їх, тому що я перевірив з тестером вертолітного майданчика для вертолітного майданчика, слідуючи маршрути і точки, де йшли і безперервність ідеально, навіть між точками, де прибувають і голки, спираючись все ок....але нічого, півень завжди дає помилку, мікро не підтримується. я знаходжу дивним, що напруга на голках не все ще спираючись на майданчиках-це 12,10, а коли стоять у позиції я читаю тільки 11,60 вольт приблизно, як якщо б поглинання в ecu. це нормально? І ще одна річ, в той час як я перевіряв безперервність смол, я помітив, що пін gnd (третій знизу праворуч з гребінцем до мене) в безперервності з іншими 2-контактний зі смол. І чи правильно це ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    може бути, може бути просто блок управління, який має якоїсь проблеми на смол ****llo з'єднання.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •