Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 65

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Racer83 якого року ваш автомобіль? Ви ніколи не зробили оновлення програмного забезпечення з гарантії?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Racer83 якого року ваш автомобіль? Ви ніколи не зробили оновлення програмного забезпечення з гарантії?
    2012 року, але оновлення не треба робити нічого, перш ніж зіставити було добре.
    Зараз, маючи торкнулися ці дві карти вже покращився.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви праві, я не зробив, якщо у вас є ваші повідомлення.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви праві, я не зробив, якщо у вас є ваші повідомлення.
    Я повинен придумати що-то.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    ugoboss, але якби адреси, щоб закрити fap і egr, починаючи від золотих, що я, використовуючи 2d я можу отримати файл, що ти виклав ти??

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    звичайно, але і не унікальний адресу, спеціально для fap різних точок, від дотику, а не просто пояснити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    звичайно, але і не унікальний адресу, спеціально для fap різних точок, від дотику, а не просто пояснити.
    однак теорія вірна принаймні, що. Що стосується карту EGR, що змушує мене побачити, ECM Titanium, цього достатньо, щоб закрити її?? (принаймні, один з двох, я зможу це виправити )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Привіт racer83 , це здорово, щоб спробувати зрозуміти, як речі працюють-це найкращий спосіб дізнатися , але загорнуті не мають коштів, щоб зробити це, то залишається стояти на місці, то ви повинні отримати допомогу і, можливо, у вашому випадку, щоб отримати файл з сервіс-тюнінг, форум і спробувати знайти файл, ori, а потім ви можете studiarti карту. Це мої думки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав claudiooreste Visualizza Messaggio
    Привіт racer83 , це здорово, щоб спробувати зрозуміти, як речі працюють-це найкращий спосіб дізнатися , але загорнуті не мають коштів, щоб зробити це, то залишається стояти на місці, то ви повинні отримати допомогу і, можливо, у вашому випадку, щоб отримати файл з сервіс-тюнінг, форум і спробувати знайти файл, ori, а потім ви можете studiarti карту. Це мої думки.
    Я хотів би залишити мене сервіс-тюнінг, як останній засіб, коли просто ніяк не можу впоратися з ситуацією, тому що, незважаючи на вартість ( не знаю скільки) і так як я вже заплатив, щоб змусити мене зробити цю карту я хотів би спробувати не вирішувати інші витрати.
    На щастя, у мене вже є файл, ori, принаймні, те.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    біти для відключення egr не визнаються ecm, потім карту, що ви від ви не робите нічого, якщо хочете пораду знайти sw раз на веб та спробуйте використовувати, не є досконалим, але дає вам уявлення про те, як змінюються файли для egroff і fapoff.

Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •