Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102

Бош ME7.3.1 Альфа 147 1.6 TS 105л.з

Всім привіт, я користуюся цією можливістю, щоб зробити мої поздоровлення з святами...сподіваюся, минуле, все щасливого Різдва.
    Отже, сьогодні пропустив час я намагався читати ECU одна з машин у родині (як назва). Використання на коні, v54: читаю, каже мені, що я повинен покласти його в boot mode....я зупиняюся, повертаюся, studio, і я повідомляю про все це і розумію, що я повинен зробити,....єдине сумнів, яке в мене залишилося:
    але я повинен зробити також читання в boot mode? це сумніву, і я, тому що, подивившись відео в інтернеті одного, який читав ті ж ебу мені здавалося, що він давав тільки " ОК " для попередження, що півня давав поставити в режим завантаження (але не факт) і читання зробив ж.....потім я задаю питання, якщо півень мені говорить, як попередження для запису, або якщо навіть на читання, я повинен покласти в boot.....я сподіваюся, що зрозуміло, як я написав, можливо, трохи бентежить.... спасибі, хто допоможе мені....
    p.s. але кузов ЕКЮ, які ви знали завжди, підключеної до маси, або, що краще, що тексти раніше?
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Немає нікого, хто мені може дати деякі роз'яснення щодо цього ECU?!?
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    колега півень в послідовний тест, прочитати нічого не відбувається, якщо помиляєтеся, то, якщо ви не можете прочитати послідовного можеш зробити його в boot їх, потім дотримуйтесь інструкцій fg tech з тихим....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    колега півень в послідовний тест, прочитати нічого не відбувається, якщо помиляєтеся, то, якщо ви не можете прочитати послідовного можеш зробити його в boot їх, потім дотримуйтесь інструкцій fg tech з тихим....
    Ок, спробую...я спробував подивитися в папці FG tech для завантаження в цей блок, але я не знайшов PDF - ...я знайшов всю інформацію крутив у руках в інтернеті.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я ніколи не були в змозі зробити їх без завантаження, в будь-якому випадку випробування, а також обмеження використання цієї схеми.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я ніколи не були в змозі зробити їх без завантаження, в будь-якому випадку випробування, а також обмеження використання цієї схеми.
    Дякую тобі, Удо, як тільки зможу завантажити я буду дивитися схему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Манро, я послав вам **** інший день, але не знаю, отримали його чи ні... ви можете перевірити, будь ласка?!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    1
    hello mate,

please did you successfully read this ecu

thanks

regards.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав philipcoin Visualizza Messaggio
    hello mate,

please did you successfully read this ecu

thanks

regards.
    Hi, I have had not the occasion to read this ecu...as soon as I have I will write back to you

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •