Copiaci всередині резервного копіювання bdm оригінал, якщо ви взяли один з тих сумісні. Спочатку в будь-якому випадку зробіть резервну копію того, що ви купили, і в разі, якщо ви можете зробити частковий на що з immodec або схожі.
Copiaci всередині резервного копіювання bdm оригінал, якщо ви взяли один з тих сумісні. Спочатку в будь-якому випадку зробіть резервну копію того, що ви купили, і в разі, якщо ви можете зробити частковий на що з immodec або схожі.
Через OBD2 можна робити цю процедуру, або вимагає push з BDM ?
Чи Можете ви дати мені люб'язно імена програм, здатних до такої функції?
Дякую
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
щоб змінити кодування, потрібно отримати доступ до eeprom, і їх ви можете отримати доступ через BDM. Але якщо ви покладете в резервну копію не потрібно мати проблеми.
Я написав вам вище процедуру, читайте уважно.
Повідомлення перенесено!
Завдяки 1к !![]()
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
вибачте, ви спалили ебу edc16 honda 2200 crv tdi з обладнанням 0281013636, якщо знаходжу сумісним і якщо хтось люб'язно мені вказувало, як listaoppure чином, щоб їх знайти, я б резервне копіювання flash, e2p, і мікро, якщо я пишу їх на ті, які сумісні навіть якщо hw-іншому виправити? мені здалося з попередніх обговорень, щоб ви
Тільки e2p можна перенести.
Якщо ви зміните hw ви не можете встановити SW, інший інший, навіть якщо сумісні.
Мають свої SW і не switchabili.
Принаймні, наскільки я знаю..
якщо обладнання, сумісне як за таблицями bosch, з допомогою резервної копії, bdm створити клон ідентичний, але кількість відрізняється.
якщо бош каже, що сумісний зробіть ідеальним клоном.
уго ---- президент A.E.P.
Перейти scodifica частково, якщо вони все і 2 з тієї ж родини, вам залишається тільки кодування форсунок.....
Очевидно, що потрібно працювати для bdm, я використовую immo універсальний decoding LT.
Розраховує, що я роблю повернути 159 2005 року з ебу завжди 159 2012 року
як ви бачите сумісності ебу з esitronic? у меню ви повинні піти, що пакет повинен бути активним?
дякую