Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155

Panda 312 natural power лампа mil блимає

Привіт друзі, це автомобіль моєї нерухомості, яку я придбав в 2013 році.
    Цей автомобіль дає мені багато неприємностей від коробки передач і т. д. Вже деякий час, буває, що особливо вранці, коли холодно машина заводиться і працює як ніби на одному циліндрі,в запуску автомобіля в той час, що я поспішаю, і автомобіль не тягне випад всі педалі aceleratore,в цей момент машину смикає погане і починає блимати контрольна лампа mil.Як тільки починає нагріватися проблема не з'являється більше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Вибачте, ось коди помилок, які я діагностував P1000, P1002.
    Автомобіль має 68000 км, я замінив свічки,чи траплялося щось подібне?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    це вже сталося

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    якщо повний опис дефекту, може бути, я можу допомогти....
    він робить це тільки на бензин або навіть на газ? коли краще згорає?
    намагається дати більше інформації

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Вибач, я забув, я помітила, що він робить на бензин, тому що, отже, автомобіль є холодною і тому ебу ще не перемикається на метан.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Отже:перший ранок в холод більш холодно, більше посилюється, дефект, автомобіль, частина тахометра починає підніматися і опускатися починає тріщати і не відчуває навколо ядра круглі, як у інших випадках(навіть якщо він близнюк).
    Почала вона ходити з працею потім коли я на дорозі, і я поспішаю, щоб їхати швидше машина починає здригатися і виходить на дисплеї несправності двигуна і починає блимати індикатор mil,по іншій дорозі близько 1 км починає впорядковує себе.Після цього зупиніть мене і перезапуску двигуна гасне навіть індикатор mil!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    багато twin air і multi air fiat group рік проблеми осічок на деяких циліндрів, залежить від групи, клапанів помпи на гбц, і з-за масла не адекватний і мало змінився, по гарантії не змінюють багато навіть за межами гарантійного терміну, з витратами не тільки, я деякі я витягла їх, робити промивку всієї системи змащення з продуктом спеціального і потім покласти масло і фільтр нові, і відповідають вимогам, і головне, не слідуйте км від fiat для заміни масла, але замінити його набагато раніше, ще одна проблема, про twin air свічки, що вони дуже дороги, то віддають, максимум приїжджають до 30.000 км, але деякі треба міняти їх навіть раніше, це те, що я намагався з особистого досвіду, тоді кожен випадок якщо це треба діагностувати його на частини.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Ugoboss ви можете мені вказати, який продукт ви використовували, щоб вирішити проблему, є режим прання?я хотів би спробувати сам це зробити, тому що автомобіль в 68000 км, і шкода залишити її так!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав ciccio84 Visualizza Messaggio
    Ugoboss ви можете мені вказати, який продукт ви використовували, щоб вирішити проблему, є режим прання?я хотів би спробувати сам це зробити, тому що автомобіль в 68000 км, і шкода залишити її так!

Привіт я використовую meat Doria m19 дуже дешевим, але дуже ефективним, проте я підтверджую, щоб штовхачі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    бензинових форсунок, на авто холодної демонтує їх і портали їх перевірити/очистити

будь ласка

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •