Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

Офіційне оновлення ford fiesta 1.4 tdci sid804

Як випливає з назви шукаю, якщо існує оновлення орі Форд цього ecu sid 804 5WS4 0632A-Т
    У додатку файл ori-ліжко з Kess з його id ecu

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    FIESTA ТАТО Sid804.rar

Вибачте ....вкладення....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    чому ви хочете зробити це оновлення автомобіль йде в три, як мінімум??'
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    чому ви хочете зробити це оновлення автомобіль йде в три, як мінімум??'
    мені ніколи не траплялося особисто щось подібне,може бути, що я хочу зробити, це оновлення у випадку, якщо були поліпшення автомобіля

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Точно. Я читала в інших обговореннях, що на цих Fiesta існували оновлення ufficlali Форд, що поліпшувалося трохи продуктивності та надання бачив, що робить саме..король. тоді перед rimapparla я хотів порівняти оновлення з того, що я читав від ecu, щоб побачити, куди йти на підвищення. Та тому, що, чесно кажучи, я бачив трохи карти цієї ecu, але я не можу розшифровці значення осей (у мене ще виявили різні фактори перетворення). І мені не подобається підвищення навмання, не знаючи, що дотик

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    ти правий щодо того, щоб торкнутися те, що ви не знаєте, як це працює,але на офіційне оновлення не думай, що ти можеш знайти відмінності,я пробував не один в курсі, але це не sid 804 але 206 і я повинен сказати тобі, що ти повинен був зробити свою справу, добре усвідомте, що якась різниця

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    2
    особисто я оновив мій fiesta з sid804 через VCMII деякі поліпшення є, але не чекай, хто знає, що...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    5
    здравствуйте, я програміст 35 років, що він працював навіть в якійсь дилерський центр і редакція , у мене fiesta 1.4 tdci 2008 р. ... ( серія 2006-2008) що споживається, як одна мить лівійського переслідували f-18 американських... незважаючи на обличчя, купони кожні 8000 км і дайте мені 0 помилок.. від forscan і крутний момент читаю, що мій блок управління-це
    7s61-12a650-ea, хто-небудь з вас знає, будь ласка, дайте новини про можливе оновлення мого ебу?? можливо, вирішити проблеми, без витратив занадто багато... на екрані в додаток до коду блоку управління версія програмного забезпечення : 2001-10-13

тепер спасибі всім, хто знає, дати мені новини про

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ти запитав, до якоїсь "ремонт Автомобілів" з вашого боку щодо цього споживання? Що вони тобі сказали?
    Автомобіль робить добре, як продуктивність? прискорення і так далі.
    Оновлення роблять їх будинку матері, іноді вирішують проблеми, але створюють інші і так далі.
    йде від випадку до випадку..
    Ви повинні зрозуміти різні параметри, Тиск Турбо,Маси Повітря,etc.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    5
    забудь , я вже кинув mondeo 2.0 tdci з цього приводу ...тобто за межами двигунів fiat з мого боку не знають, ремонт труби.. вже для перевірки форсунок в той час без відповідного інструменту мене послали за межами ділянки, поверну через 2 місяці. а від того, що відомо, не почути биття аномальні , зйомка хороша , і збирає castrol 5w30 a1 b1 a5-b5 оригінальний з логотипом ford кожен купон , мене вражає тільки той факт, що євро-4, 2008 року є прошивка 2001 року.. хто-небудь знає щось про це? знищує, робить мене в середньому 12 за літр державної

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •