Привіт frenk!спасибі вам за доброту, і за втрачений час..але я ще не прав для перегляду..кулі!!всі мої сумніви я їх і не можу togliermeli!якщо ви хочете мені пояснити, грубо кажучи, що ти зробив?
Привіт frenk!спасибі вам за доброту, і за втрачений час..але я ще не прав для перегляду..кулі!!всі мої сумніви я їх і не можу togliermeli!якщо ви хочете мені пояснити, грубо кажучи, що ти зробив?
Porca la pupazza ви праві!я забув вибачте!
Я розрахував час,обмежувачі rail press,такий же тиск в магістралі високого тиску,обмежувач, дим було добре.потім картки педаль, якщо я можу дати вам пораду, не починати відразу з 80mm3 але graduatamente,щоб не мати ефект "готовий приймати"
Для інших картах,типу термінів та авансів, я хотів би допомогти,але не вони є хорошим maestó слова..........![]()
Як тільки я права, це буде перше, що я буду дивитися! Ви їх розрахунковими і ти з цієї формули на основі rail?я зробив тільки стовпець 75 і 80 мм3, але там я поклав багато часу! Помиляються, то тому, що автомобіль не йде..по мені, вислизає від мене qls про вр по осях..а то я ніколи не добрався, щоб вивчити карту, зроблене, може, трохи політики, план я буду вчитися я !
У мене протилежна проблема Давидові, змінюючи ECU, тому що пошкоджена, у мене проблема стукіт форсунок при низьких обертах, як ніби занадто раннє. Звичайно, проблема полягає в тому, що я форсунки євро 2 і ECU це Discovery 2001 року і євро-1.
Забув, машина тягне добре, і відповідає на всі зміни карти, які я намагаюся, єдиним недоліком є те, що дратує стукіт на низьких обертах... Help me, please
Великі хлопчики, просто хороший пост, я, забираючи багато питань, і я щасливий... !
Якщо frenk85 знає мій ECU, я я теж приєднуюся до обговорення.
ECU MSB101230 Discovery TD5 2002 або Defender TD5 одно...
Спасибі Tranky, добрий ранок, я намагався, але старий ECU-це NNN з flash, замість цього, що я перенесено, є MSB без спалаху, що я zoccolato і поставив eeprom програмований.
Аналізуючи ці два файли, я помітив, що вони зовсім різні...
Якщо вони можуть служити так само їх місце в цей вечір.
Вибачте, що багато... у мене Не було наміру забруднення вісь, комплімент за цей пост, я забув назву... 😶