Пиво оплачується для всіх, і два.
Міфічні
Пиво оплачується для всіх, і два.
Міфічні
Хлопці, у мене є питання, на який я не зміг знайти відповідь..
Адреса 1fced8 я в хаосі кривих, мабуть, без сенсу (драйвер), до яких я не можу дати визначення.
Ви можете просвітити мене?
В даний час за допомогою порад і прикладів ліжка в форумі я придумав мод, на якому я багато подиву і тому, що багато змін із драйверів, що, на додаток до зміни BP в 100mm3 дизельного палива, і багато іншого, я не можу визначити їхні реальні функції.
Ви, як я вставляю фрагмент карти з маразм на невизначений PNG, карту, мод, я сподіваюся, зроблено пристойно, що тепер мод завантажується і при мінімальних обертах холостого ходу, і встань, і автомобіль йде, як 'na chiavica.
Я залишаюся, в очікуванні будь-яких рад перед завантаженням побачив, що поставив за 20 хвилин з mpps (для ноута).
Дякую вас, завжди в наявності відплачу! (за пиво або тростини, вибір за вами!)
спасибі друзі
Востаннє редагувалось admin; 23-09-2016 до 12:13
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
На PNG ставляться в порівняння з іншою версією програмного забезпечення однакової edc16 з тим же hw 882..
Я, порівнюючи, якщо це те, що індекс драйвера, які я припускаю, як, але не маю впевненості.
Дякую
ах, я забув.. я не торкнувся 3 карти видно, що я не розумію їх точку load в залежності від інших карт, пара.
від 1c1674 в 1c1874 пара для функції спорту
від 1c18b8 в 1c1ab8 пара для функції B спорт
і в цей, певний момент під час прискорення
від 1c1afc в 1c1cfa
Дайте мені інфо, що постійно, в іншому випадку я застряг, не сердито ще для нього..
Дякую
той, гостинний карту на екрані, що вас в курсі, - це зона відносної контрольній сумі, не турбуйтеся.
кожен раз, коли ви вносите mod файл sw редагування перерахувати cks для того, щоб почати автомобіль...сказав дуже gossolonamente.
для мод, як тільки я якийсь час ми подглядываю.
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
То Tranky відразу скажу так, я знімаю думки: карта не йди добре.
ти пропустив багато карт педаль або збагачення при прискоренні їх, то вам доведеться робити все, починаючи від 1250-1500
об / хв і 50% - педаль до прибуття на iq, які ви хочете надати мені здається, що ви хочете надати 100mm3
пропоную розблокування ecu для iq, передбачені в карті, терміни,аванси,і т. д. для час, в 70-80mm3.
видно, що не знаєте, що ви робите, ви досвід так, то піднімається gradualemte в iq
100mm3 на двигун повністю сток багато, якщо не знаєте, як поширювати їх ви можете зламати що-то.
тому нагадаємо, що i dw ви можете зробити, які вимагають 500nm (100mm3,щоб побачити кореляцію нм,<iq існує
у спеціальну карту, що в цьому останньому файлі ви також змінений.
зроблено це розблокує різні обмежувачі, які ви порушили, щоб ви надати 70-80mm3 не йти далі.
карта лямбда я знаю, що ви розумієте, добре редагуванні маючи добре на увазі, що надати, і розраховується
iq в залежності від всмоктуваного повітря, які є осями, що у вас також змінений.ви можете почати редагувати відразу після
схеми мінімум в ці карти, бо вони ті, які дають вам деяку кількість агресія вниз разом з іншими
зміни.
карти передоплати є перебільшеними я бачив з кроком більше 4 градусів у вас на низьких оборотах, а ваш автомобіль "picchiera"
як преса лиття.
прости орі трохи карти із драйверів, якщо ви не знаєте, що для прес-rail ви дуже високий, а так, як для своїх
обмежувачі прости орі карти vgt і прости ori управління pid
прости орі трохи осей карт і драйверів з драйверів не потрібно, як ви зробили їх.
тоді ж, перевірте свою поштову скриньку йде...я послав невелике керівництво для edc16.
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Ви inj я зробив для 100mm3, в надії отримати більше.
Я, як ви сказали, і місце, в результаті після читання DOC.
Спасибі манро
привіт всім, дайте мені думка на цю карту?
дякую
я боюся, що неправильно-то відносини, так як я змінив останнім турбіни і sicuremante повинен відрізнятися iq.
Чекаю порад і evenuali info на скільки к. с цей мод.
Дякую
Востаннє редагувалось admin; 23-09-2016 до 12:13