Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 66

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio

Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Pasticciona0 Visualizza Messaggio

"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102

Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279

File Allegati Файл Вкладення
    • Tipo File: zip (155.3 КБ, 5 Переглядів)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви parafar в системі? якщо у вас я б більше управління системи охолодження і термостат і трубку вам повернення, що в цих бідних автомобілів без випарна забиваються завжди..
    потім ви можете вибрати, щоб знизити збільшення цього діапазону видно, що курить занадто багато, і якщо ми завантажуємо далі повітря піднімається, тим більше температура але я завжди чекаю цього журналу..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Ви parafar в системі? якщо у вас я б більше управління системи охолодження і термостат і трубку вам повернення, що в цих бідних автомобілів без випарна забиваються завжди..
    потім ви можете вибрати, щоб знизити збільшення цього діапазону видно, що курить занадто багато, і якщо ми завантажуємо далі повітря піднімається, тим більше температура але я завжди чекаю цього журналу..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    ось і я..нарешті я змогла! завантажити файл журналу, і я сподіваюся, що ви зробили добре....зайве говорити, що я не маю ні найменшого поняття, як ви читаєте, я завантажив в сканер, і я бачу тільки графіки, але як їх інтерпретувати я не маю ні найменшого уявлення про те, що...я буду вчитися... це навіть зовнішній вигляд ваших порад/навчання
    ось файли FR_2016_05_03__19_31_07 5T.rar я не знаю, якщо вам потрібно знати, який сканер використовувати, це delphy DS150...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Привіт всім, хто зміг зазирнути у журнал? Він зробив правильно?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, хто зміг зазирнути у журнал? Він зробив правильно?
    Ви, я дав йому погляд, не в топ з-за близькості діаграми..
    у будь-якому випадку ви обмеження з турбо.. має значні піки я не зрозумів, в яких умовах обертів, etc
    З авто я зміг це виправити, але далекий мені трохи складно..
    слід modare карту overboost але у вашому випадку я б сказав, знизити рівень палива в тих знаменитих 2000 Оборотів і 100% Педаль, що мені accennasti..

так..

07240E
    0726DE
    07872E
    078A20
    Дайте мені ще один крок, щоб побачити, що я об'єднала в собі

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •