Ви parafar в системі? якщо у вас я б більше управління системи охолодження і термостат і трубку вам повернення, що в цих бідних автомобілів без випарна забиваються завжди..
потім ви можете вибрати, щоб знизити збільшення цього діапазону видно, що курить занадто багато, і якщо ми завантажуємо далі повітря піднімається, тим більше температура але я завжди чекаю цього журналу..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
ось і я..нарешті я змогла! завантажити файл журналу, і я сподіваюся, що ви зробили добре....зайве говорити, що я не маю ні найменшого поняття, як ви читаєте, я завантажив в сканер, і я бачу тільки графіки, але як їх інтерпретувати я не маю ні найменшого уявлення про те, що...я буду вчитися... це навіть зовнішній вигляд ваших порад/навчання
ось файлиFR_2016_05_03__19_31_07 5T.rar я не знаю, якщо вам потрібно знати, який сканер використовувати, це delphy DS150...
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!
Ви, я дав йому погляд, не в топ з-за близькості діаграми..
у будь-якому випадку ви обмеження з турбо.. має значні піки я не зрозумів, в яких умовах обертів, etc
З авто я зміг це виправити, але далекий мені трохи складно..
слід modare карту overboost але у вашому випадку я б сказав, знизити рівень палива в тих знаменитих 2000 Оборотів і 100% Педаль, що мені accennasti..
так..
07240E
0726DE
07872E
078A20
Дайте мені ще один крок, щоб побачити, що я об'єднала в собі![]()
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."