Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: Читання obd туристичне

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Я пробував на великій завжди mjd 6f3 і знаходиться в сторону, я спробував marelli 4af в boot mode і знаходиться в сторону..., однак, в bdm на marelli 6f3 і 6jf нічого

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    пам'ятаю, що деякі інструменти clone мали жодних проблем у bdm, і вони, компоненти, змінити, я не можу сказати більше, тут на форумі є люди, дуже досвідчені на ці інструменти, якщо ви подивитеся трохи навколо обговорення, і ви розумієте.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Так, я бачив трохи навколо..***** unque прямо зараз подзвоню, і продавець, і давайте подивимося, що говорить мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Я зробив це з V53, що з V54 стандартні коробки, В які новий з коробки, пластикові і реле жовтими зробити FIAT Fiorino з MJ6DF3 (не PLUS) і зробив у послідовний, як Велика Точка 1300Mjet і в BDM, видаливши Опір, який блокує BDM. У BDM я припаяти 10 проводів boot шукаєте pin 1 метр, використовується протокол BDM MCP55x і клонування ебу без проблем. Зняв FAP і переписаний у BDM.
    В тому, що ми на цю тему півник і Мареллі, для чого потрібен кабель OBD чоловічий жіночий в коробці, півник довжиною 10 см?? Додаткове харчування?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di pippo65
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Я зробив це з V53, що з V54 стандартні коробки, В які новий з коробки, пластикові і реле жовтими зробити FIAT Fiorino з MJ6DF3 (не PLUS) і зробив у послідовний, як Велика Точка 1300Mjet і в BDM, видаливши Опір, який блокує BDM. У BDM я припаяти 10 проводів boot шукаєте pin 1 метр, використовується протокол BDM MCP55x і клонування ебу без проблем. Зняв FAP і переписаний у BDM.
    В тому, що ми на цю тему півник і Мареллі, для чого потрібен кабель OBD чоловічий жіночий в коробці, півник довжиною 10 см?? Додаткове харчування?
    Привіт Fabiuz,я намагаюся читати в bdm один marelli 6f3 з Gllo v 54 європейський,я зварила дві гребінки вручну, але я не працює
    я хотів би спробувати зварювати 10 бездротовий завантаження, як ви fattu ви,могли б ви люб'язно пояснити мені, як ви це зробили?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, я ніколи не читав Marelli в bdm, але мені було цікаво одне,опір зняти потім в кінці операції йде коридор чи ні? На керівництво не говорить, я думаю, буде видалено, то...поправте мене, якщо я помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Не йде більше вкидання, служить тільки для блокування читання-запису з точок завантаження.
    Це доказ того, що, якщо леві і rimonti ЕКЮ в автомобіль, автомобіль.
    Закрийте всі, що ви зробили і buttala також, що R SMD. Служить тільки в якості захисту читання/запису не уповноваженим

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Проблема просто в тому, що ці schedini не праві.
    Візьміть тестер, поставте їх у тест безперервності (звучить х, так сказати), покладіть наконечник на pin-код, маса marelli і починає чіпати точки BDM, ви знайдете 2 точки з масою сусідів, ті 3 і 5.
    У sx 3, знайдіть контакт 1 (червоний) і починається так:
    2 4 6 8 9
    1 3 5 7 10
    І не забудьте видалити маленьку R SMD блокує порт BDM.
    Живиться блок управління від пін-коду, виберіть BDM/JTAG MCP55xx Connect і READ!!!
    Я сподіваюся, що ясно
    Fabiuz
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di pippo65
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Проблема просто в тому, що ці schedini не праві.
    Візьміть тестер, поставте їх у тест безперервності (звучить х, так сказати), покладіть наконечник на pin-код, маса marelli і починає чіпати точки BDM, ви знайдете 2 точки з масою сусідів, ті 3 і 5.
    У sx 3, знайдіть контакт 1 (червоний) і починається так:
    2 4 6 8 9
    1 3 5 7 10
    І не забудьте видалити маленьку R SMD блокує порт BDM.
    Живиться блок управління від пін-коду, виберіть BDM/JTAG MCP55xx Connect і READ!!!
    Я сподіваюся, що ясно
    Fabiuz
    Спасибі Fabiuz,вкладення, які він вклав би фото, посилання?
    ви знаєте, я все ще не прав, щоб його можна було скачати,якщо це так,ти не міг би якимось чином farmela мати?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •