Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Привіт!мені вже довелося встановити відновленої турбіни на гольф 5, зараз вже не пам'ятаю модель..а відразу вив трохи, і було сильним шумом металобрухту на випуск..а я пам'ятаю, що я встала на міст, на колегу дати кілька газовані і було видно, що шум зробив це на закриття палітри, ймовірно, був зібраний неправильно або не був змінений корпус..в кінці кінців я належного відправити назад ці турбіни краще нових, коли вони ламаються вони йдуть на шматки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    від мене не свистить, робить тільки шум ferraglioso і це робиться тільки після 2 або 3 потягніть сильний вище 4000rpm, коли вона дуже гаряча, це робиться навіть у 2000rpm, але тільки випуску акселератор, і я повернути тихо, навіть 30 секунд і повертається в нормальне...
    проблема в тому, що той, хто мене продав, я не хочу, щоб гарантії, що мене не розпалювати тільки... і гарантія діє тільки при установці з механіком, що він отримує рахунок-фактуру і вказує роботу, яку він зробив...
    в даний час я не знаю, що робити...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Що переселення..тепер, я думаю, в інший раз я зібрав всі турбіни rev на outlander 140cv двигун, це те ж саме..В цьому випадку через тиждень клієнт повернувся з машиною, що не виніс діагноз, я давав помилки, властиві тиск, що тепер не пам'ятаю..в кінці ярмарків контргайку на журнал westgate був пухкий, і було відкрутити майже повністю цівку! Що, як правило, їх контроль всі гайки, але не торкатися ніколи, щоб не зіпсувати фарби для гарантії..спробуйте його контролювати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    перевіряються ті, і ідеально підходять...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    привіт, хлопці я тільки що вдалося зареєструватися... я додаю...
    ви почуєте дуже хвилин 1:36
    зменшіть гучність в навушниках є деякі шуми...
    Voce_160416.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    бажаючи... я до сих пір моя 1749va... знайте, що вас... coreassy в 1749vb монтується на колектор 1749va?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •