Результати 1-2 з 2

Обговорення: Двигун 1.9 tdi awx 130 stock

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13

Двигун 1.9 tdi awx 130 stock

всім привіт, я новий на форумі.
    у мене є деякі сумніви, що не можу прояснити. я заявляю, що, на жаль, у мене немає програмного забезпечення оновлені, щоб працювати на перепризначення. для якої я удовольствуюсь тим, що передає монастир.
    тоді перше питання є основним уприскуванням, те, що ecm називається тиском parzializzato. від того, що я знаю, машини мають стехіометричне відношення, яке коливається від 17 до 20 частин повітря на 1 палива (індекс AFR). quimdi або чіпати ці значення, ви збільшуєте вприскування дизельного палива і збільшення продуктивності мотора. наприклад, останнім вр колонки 100... розраховується маса повітря дорівнює 1000 так що якщо у нас вартість 7500 в edc15p відповідають 75mm3, і робити розрахунок 75 x 0.835 = 62.62 мг дизельного палива ; 1000 : 62.62 = 15.96 співвідношення AFR так низько і машина повинна sfumacchiare небагато. але сумніви мої, на все це, тиск турбіни, що роль? тобто, якщо піднімаємо, що відбувається в це співвідношення AFR? яку роль відіграє тиск турбіни на обчислення iq на основі airflow? я не розумію..
    зараз це питання переслідує мене. коли у мене прояснилося, перейти до наступного!
    grazieeee

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Привіт!!!безумовно, c, хто може пояснити краще, ніж я..від двигуна до спробуйте зробити журнал, щоб побачити мг повітря на впуску, потім підніміть тиск турбо для es 100 балів і повторити, увійти в систему і побачити різницю..в залежності від всмоктуваного повітря і дизельного палива, вводиться в розрахунки, l afr більше повітря ви більше дизельного палива, ви можете поставити

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •