і я забув вкладенняАЛЬФА 156.rar
і я забув вкладенняАЛЬФА 156.rar
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!
Якщо хочете торкнутися педалі, що для мене добре... Cattura.jpg вам доведеться знизити крок, даних у часи inj
але багато випробувань, проведених кажу тобі, що ecu обдурили і набагато більш яскравий, що ecu повідомлено..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Віра..
Покладіть на місце Ін'єкції parzializzato (1) ти поїхала занадто рано, навантаження частини від 44-50%
Тиску в рампі не лай дістанеться, обмежувачі не мають же кроком 500 чи 1000 ? Cattura.jpg
Ін'єкції parzializzato Boost 1&2, не мають права же кроком покладіть на місце (10-18 %
25-35 %)
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я не розумію, це не торкніться карти педаль,iq, як ви?тільки через час?
з цього мало досвіду,мод. карти педаль "лікувати"мало часу, дуже низька димність і пристойну прибутковість,то, якщо є "основи"для того, щоб іти далі ви йдете з великою кількістю часів.
для "хроніка" інша карта педалі:78200 і limit.78272
Однак errecinque я не можу завантажувати вкладення (скріншоти, які ви робите, я не можу їх бачити)...і навіть не знаю, якщо прийшла до 80 повідомлень, я прийду включено....я зробив щось сумлінно, в лютому, і я був. але ще досі пов'язаний обмежений... я навіть Не можу зв'язатися із admin із-за цього обмеження....ми говоримо, що можете допомогти іншим я пошкоджений я, але ладно.. Тепер це зроблено...