Скажу з досвіду бачив, що у мене є друг, з 147 ducati corse 170cv і деякі зміни естетики та розвантаженні прямого, до якого я зіставляється автомобіль більше ніж один раз (і ніколи не був радий, і хотів все більше і більше, поки він не почав трощити те, що бачив, як керівництво аа).
Не вам робити карти, перебільшені бачив, що автомобіль вже його має свій, ви витрачати більше грошей на ремонт, що і треба, як сказав errecinque, пошти, роботи з колегою, і ми бачимо і обговорюємо на які-небудь зміни.
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Поговоривши з ним, і сказав йому точно, що я не збираюся йти, то кожні 3 дні з механіком, він порадив мені "починати" з +20 резюме для того, щоб не sollecitareppiù час механічної частини двигуна і турбіни... Думаю, що на мій погляд вже 20 резюме дуже багато, і для деяких це просто "початок".
Вже, що один говорить резюме, і не кроком у схемах я давайте втратити.
І головне удачі
Це було не так грубо, тобто говорив він коней, а також кривих і кроком на протязі всього прискорення, якщо я правильно пам'ятаю...на жаль, моє невігластво в питаннях, я вважаю, він приніс зі мною таким чином.
Особисто я б спробував зробити це. Хтось, можливо, він запропонує дати йому спробувати...хоча я визнаю, що тривожність-це багато.
я можу тобі гарантувати, що зміни на картах в два екю, є мінімальними, зміниться управління всією ecu замість того, але це не легко зрозуміти це, ви повинні почати з вашої, і працювати добре їх вище, нехай це ecu ducati.
уго ---- президент A.E.P.
я згоден з ugoboss,змінити вашу.......
комплект маховик зчеплення ніжні,але якщо ви знаєте, де отримати ваші руки(не завантажити пару 1000giri) можуть спокійно витримувати навантаження.
Я б хотіла продовжити цей момент від турбіни, по дузі, довше, тахометра, Вообщем, від 2300 обертів приблизно до 4000... Сказати, що це реально, чи це занадто ризиковано?
У минулому я порівняв навіть я карти 150 з тих 170 і я підтверджую те, що говорить ugoboss... реальна різниця в управлінні!!!
Що стосується механіки, за винятком деяких деталей, ідентичні...
З мого досвіду, зроблені добре, йди спокійно далі 20cv з 170cv без minarne надійність всього робити речі з обережністю.
Як з 150, що з Ducati, де ви можете розважити sulserio.