Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 73

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав albertoS4 Visualizza Messaggio
    ви для lemarche сумісні ок, я мала на увазі, чи існує щось альтернативне у multiecuscan, для fiat, який дозволяє скинути services, без зміни інтерфейсу обладнання (з тим же LM327)
    Якщо у вас є elm327 bluetooth у вас є багато варіантів через пристрої Android, як крутний момент, scan master і багатьох інших інструментів для діагностики, але, очевидно, обмежені у своїх функціях і не завжди працюють у борг. На стороні ПК не можу сказати більше ніж ФЕС і МНС я не шукала ще, якщо чесно..
    Я повідомляю вам, і я буду знати, потім побачив, що все одно, навіть мені це знати
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    дійсно.. два імені, знайшов їх під час, що я почав гуглити шалено, але я ніколи не перевіряв їх достовірність..
    Де ви AlfaOBD та іншої DnEcuDiag але я ніколи не мав інтерес до можливо від МНС і я не можу дати вам думка про..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    мене хвилювало питання, наскільки чітко ФЕС і МНС за додаткову плату...
    У свій час, перш ніж приймати MES, я деякий час на пошуки, але не виявив нічого еквівалентного free

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    мій LM327 не bluetooth.. а я не думала, що через BT було б більше варіантів....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Що ви знаєте, з МНС, можна зняти попередження "замінити масло в двигуні?" хотілося Б мені різати тільки, щоб піти в і заощадити трохи, але, на жаль, шпигун не знаю, як видалити його..і якщо я від електрики це відмовляється його зняти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    якщо детальніше на сторінці МНС говорить явно, що ви можете скидати services....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    ви з МНС misembra це можливо. хтось більш досвідчений може підтвердити, але я б сказав, ви....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Я замовила, як тільки він приходить, я постараюся; хоча я не знаю, як це рекомендується робити це...діє завжди якийсь неспокій за ризик самозаймання..

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    будеш ти блищати своїм власним світлом!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Спробуйте Альфа-obd для Андроїд, я знайшла додаток дуже цікаво використовувати на Fiat..вже Безкоштовно, це зроблено добре, а що платний дозволяє скинути service зумер ременів див. км одометр num програмування ecu і т. д..

Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •