для elm є 4-х видів адаптерів, які використовуються за вимогою програмного забезпечення в залежності від того, що ви повинні взяти на діагностику, ебу, двигун, подушки безпеки, abs, бортовий комп'ютер, починаючи з 2000 року всі з'єднання obd, розташованих в різних точках dell' автомобілі, але у вашому випадку, безпосередньо в бортовий комп'ютер
пам'ятайте, що elm327-це інструмент, для початківців, подивитися вартість навіть смішно.... якщо ви хочете мати хороший діагноз, ви повинні довірити іншим обладнанням може читати самі протоколи....![]()
Бо вчора ввечері, намагаючись цих адаптерів elm, я помітив, що той, з "зелений провід" , були диференційовані так, хе-хе, це спеціально для ecu двигуна. З різними результатами такого, що пропонує мережа, я прийшов до kess v2, але наскільки я зрозумів, був клон оригіналу, ціна встановлюється вище, але мене більше... ти кажеш, що останній ок, щоб почати розуміти щось chiptuning? Спасибі.
привіт racanacci, prementto, що я не експерт в chiptuning..що ви маєте на увазі читати протоколи? ви хочете сказати, що це не добре, щоб всі виробники або на тій же машині ви не можете робити все, що ви могли б через OBD?пам'ятайте, що elm327-це інструмент, для початківців, подивитися вартість навіть смішно.... якщо ви хочете мати хороший діагноз, ви повинні довірити іншим обладнанням може читати самі протоколи....
я сподіваюся, що я пояснив добре...
хто-небудь знає, мені ДОДАТКИ, також за додаткову плату (найбільш повний) для iphone, щоб ці strumentini?
я купив v-gate, яка повинна бути дорівнює ELM.327
Ми повторюємо.......elm інтерфейс hw у поєднанні з sw типу МНС (якщо у вас автомобіль fiat просто зробити тільки діагностику, а потім обнулення показів хронографа помилки в пам'яті, побачити paramemetri в режимі реального часу etc etc Замість інтерфейси тип Kess або fgtech служать для читання і запису l
і карти в ecu a працюють тільки з ними, sw, присвячений.