Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 73

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав leo_sg Visualizza Messaggio
    залежить, де ви хочете діагностувати, що є адаптери,
    Привіт Лео, вибачте, але що ви маєте на увазі під "де"? Роз'ємом obd-це не тільки один? Це те, поруч із блоком запобіжників всередині? В моєму випадку я кажу про 147 2009 року.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    пам'ятайте, що elm327-це інструмент, для початківців, подивитися вартість навіть смішно.... якщо ви хочете мати хороший діагноз, ви повинні довірити іншим обладнанням може читати самі протоколи....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Бо вчора ввечері, намагаючись цих адаптерів elm, я помітив, що той, з "зелений провід" , були диференційовані так, хе-хе, це спеціально для ecu двигуна. З різними результатами такого, що пропонує мережа, я прийшов до kess v2, але наскільки я зрозумів, був клон оригіналу, ціна встановлюється вище, але мене більше... ти кажеш, що останній ок, щоб почати розуміти щось chiptuning? Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    пам'ятайте, що elm327-це інструмент, для початківців, подивитися вартість навіть смішно.... якщо ви хочете мати хороший діагноз, ви повинні довірити іншим обладнанням може читати самі протоколи....
    привіт racanacci, prementto, що я не експерт в chiptuning..що ви маєте на увазі читати протоколи? ви хочете сказати, що це не добре, щоб всі виробники або на тій же машині ви не можете робити все, що ви могли б через OBD?
    я сподіваюся, що я пояснив добре...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    хто-небудь знає, мені ДОДАТКИ, також за додаткову плату (найбільш повний) для iphone, щоб ці strumentini?
    я купив v-gate, яка повинна бути дорівнює ELM.327

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав X4N Visualizza Messaggio
    Бо вчора ввечері, намагаючись цих адаптерів elm, я помітив, що той, з "зелений провід" , були диференційовані так, хе-хе, це спеціально для ecu двигуна. З різними результатами такого, що пропонує мережа, я прийшов до kess v2, але наскільки я зрозумів, був клон оригіналу, ціна встановлюється вище, але мене більше... ти кажеш, що останній ок, щоб почати розуміти щось chiptuning? Спасибі.
    Ми повторюємо.......elm інтерфейс hw у поєднанні з sw типу МНС (якщо у вас автомобіль fiat просто зробити тільки діагностику, а потім обнулення показів хронографа помилки в пам'яті, побачити paramemetri в режимі реального часу etc etc Замість інтерфейси тип Kess або fgtech служать для читання і запису l
    і карти в ecu a працюють тільки з ними, sw, присвячений.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Ми повторюємо.......elm інтерфейс hw у поєднанні з sw типу МНС (якщо у вас автомобіль fiat просто зробити тільки діагностику, а потім обнулення показів хронографа помилки в пам'яті, побачити paramemetri в режимі реального часу etc etc Замість інтерфейси тип Kess або fgtech служать для читання і запису l
    і карти в ecu a працюють тільки з ними, sw, присвячений.
    Ок, спасибі за роз'яснення...я думав, що наприклад kess, може зробити діагностику etc на додаток до читання/запису ecu.
    Що ви знаєте, що МНС-це надійно? тобто значення ліжка реальні або завищені?
    Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    Привіт, що ви думаєте про fiat multiecuscan? добре тільки на fiat чітко, але, крім цього
    є альтернативні програми - це може бути безкоштовно, які дозволяють робити одні і ті ж речі?.. в основному я маю на увазі скидання сервісів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав albertoS4 Visualizza Messaggio
    Привіт, що ви думаєте про fiat multiecuscan? добре тільки на fiat чітко, але, крім цього
    є альтернативні програми - це може бути безкоштовно, які дозволяють робити одні і ті ж речі?.. в основному я маю на увазі скидання сервісів
    Якщо перейти на офіційний сайт multiecuscan ти знімаєш багато дрібниць, які ви перерахували, а не тільки фіат, але також альфа -, lancia, chrysler і suzuky (принаймні останні версії).
    В якості альтернативи, є багато брендів, типу "Delphi" і багато інших, але і різко змінюють свої витрати.
    ELM це більш простий прийом.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    ви для lemarche сумісні ок, я мала на увазі, чи існує щось альтернативне у multiecuscan, для fiat, який дозволяє скинути services, без зміни інтерфейсу обладнання (з тим же LM327)

Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •