Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав X4N Visualizza Messaggio
    Чесно кажучи, не знаю, як сказати вам, якщо ви професіонал, або краще..він говорить чудово, в компанії, але це справа зроблена "на будинок" ми говоримо, маючи його вже перепризначений кілька автомобілів, і чув, що ви знайшли все чудово.
    У разі, якщо accettasssi в farmela зробити, сказав, що дасть мені обидва файлу, і оригінал, і те, перепризначений...я міг би в цей момент її вивчення, хтось тут на форумі? Чи є особливі вимоги?
    Це ваше право мати 2 файлу...ori знаходиться у вашій власності і мод платити..***** unque так, якщо потім їх місця в форумі, ми дивимося на них з задоволенням.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Скажу з досвіду бачив, що у мене є друг, з 147 ducati corse 170cv і деякі зміни естетики та розвантаженні прямого, до якого я зіставляється автомобіль більше ніж один раз (і ніколи не був радий, і хотів все більше і більше, поки він не почав трощити те, що бачив, як керівництво аа).
    Не вам робити карти, перебільшені бачив, що автомобіль вже його має свій, ви витрачати більше грошей на ремонт, що і треба, як сказав errecinque, пошти, роботи з колегою, і ми бачимо і обговорюємо на які-небудь зміни.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Поговоривши з ним, і сказав йому точно, що я не збираюся йти, то кожні 3 дні з механіком, він порадив мені "починати" з +20 резюме для того, щоб не sollecitareppiù час механічної частини двигуна і турбіни... Думаю, що на мій погляд вже 20 резюме дуже багато, і для деяких це просто "початок".

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав X4N Visualizza Messaggio
    Поговоривши з ним, і сказав йому точно, що я не збираюся йти, то кожні 3 дні з механіком, він порадив мені "починати" з +20 резюме для того, щоб не sollecitareppiù час механічної частини двигуна і турбіни... Думаю, що на мій погляд вже 20 резюме дуже багато, і для деяких це просто "початок".
    Доброго дня, поясніть своєму колезі-фахівця, що в двухмассовом маховику, який має Свій автомобіль максимально міцним кроком 10-15%, то ви повинні побачити, як і де все це завантажити ці кроком, витратьте трохи в + і перейти від професійної серйозно............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Вже, що один говорить резюме, і не кроком у схемах я давайте втратити.
    І головне удачі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Вже, що один говорить резюме, і не кроком у схемах я давайте втратити.
    І головне удачі
    Це було не так грубо, тобто говорив він коней, а також кривих і кроком на протязі всього прискорення, якщо я правильно пам'ятаю...на жаль, моє невігластво в питаннях, я вважаю, він приніс зі мною таким чином.
    Особисто я б спробував зробити це. Хтось, можливо, він запропонує дати йому спробувати...хоча я визнаю, що тривожність-це багато.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я можу тобі гарантувати, що зміни на картах в два екю, є мінімальними, зміниться управління всією ecu замість того, але це не легко зрозуміти це, ви повинні почати з вашої, і працювати добре їх вище, нехай це ecu ducati.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    я згоден з ugoboss,змінити вашу.......
    комплект маховик зчеплення ніжні,але якщо ви знаєте, де отримати ваші руки(не завантажити пару 1000giri) можуть спокійно витримувати навантаження.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Я б хотіла продовжити цей момент від турбіни, по дузі, довше, тахометра, Вообщем, від 2300 обертів приблизно до 4000... Сказати, що це реально, чи це занадто ризиковано?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    У минулому я порівняв навіть я карти 150 з тих 170 і я підтверджую те, що говорить ugoboss... реальна різниця в управлінні!!!
    Що стосується механіки, за винятком деяких деталей, ідентичні...
    З мого досвіду, зроблені добре, йди спокійно далі 20cv з 170cv без minarne надійність всього робити речі з обережністю.
    Як з 150, що з Ducati, де ви можете розважити sulserio.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •