Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22

Question Різниця alfa 147 150 і 170 л. с.

Добрий вечір, хлопці.
    Від року у мене є 147 Q2 з dpf потужністю 150 кінських сил. Кілька днів тому сперечалися на цю тему rimappe etc, мене виникли сумніви, якщо 147, 170 л. ducati corse, він же механічної структури, кузова і simila, і, відповідно, якщо вибраний тут відміну від 20cv більше, порівняно з моїм це просто питання управління, тому що, наскільки я знаю, двигун завжди lt 1.9 jtdm. Ви знаєте, мені щось сказати про це?
    Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Різниця полягає як в естетиці, що і інші, наскільки я знаю.
    В ECU не дзеркальні, як hw (і, звичайно, sw) і вал двигуна з різних матеріалів.
    У вали абсолютно різні.
    Голова з алюмінію.
    Турбіна менше (я думаю, щоб надати більший крутний момент на низьких оборотах)
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Отже, просто покласти на карту ducati corse на мій роботу зробили жахливо, чи не так?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав X4N Visualizza Messaggio
    Отже, просто покласти на карту ducati corse на мій роботу зробили жахливо, чи не так?
    По мені, може бути ідея не обов'язково погано. Або все одно може бути гарною відправною точкою, щоб потім зробити додаткових налаштувань.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Я зробив деякі дослідження в мережі:
    насос високого тиску 150 кінських сил Q2 і ducati ж, код Bosch для обох 55234362
    форсунки різні, - від 150 (код bosch 0445110243), а 170 (045110341)
    турбіна на вигляд такий же, тобто Honeywell-Garrett модель GTA1749V але коди різні, для 150 46793334 в той час як для ducati 55214063, тому можуть невеликі відмінності між двома, але я думаю не так істотні.

Враховуючи те, що я розумію дуже мало, навіть машини, тому що я намагаюся дізнатися з форуму, по-моєму, можна, скажімо, скопіювати (звичайно, не використовуючи CTRL+C, CTRL+V означає) карти 170 на 150, враховуючи, що багато компонентів схожі за два двигуна, або, принаймні порівняти дві карти, щоб черпати натхнення, як зробити зміни.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав switing63 Visualizza Messaggio
    Я зробив деякі дослідження в мережі:
    насос високого тиску 150 кінських сил Q2 і ducati ж, код Bosch для обох 55234362
    форсунки різні, - від 150 (код bosch 0445110243), а 170 (045110341)
    турбіна на вигляд такий же, тобто Honeywell-Garrett модель GTA1749V але коди різні, для 150 46793334 в той час як для ducati 55214063, тому можуть невеликі відмінності між двома, але я думаю не так істотні.

Враховуючи те, що я розумію дуже мало, навіть машини, тому що я намагаюся дізнатися з форуму, по-моєму, можна, скажімо, скопіювати (звичайно, не використовуючи CTRL+C, CTRL+V означає) карти 170 на 150, враховуючи, що багато компонентів схожі за два двигуна, або, принаймні порівняти дві карти, щоб черпати натхнення, як зробити зміни.
    І чого ви чекаєте, щоб спробувати? Просто вставте файли на картки, які ви хочете збільшити, скопіювати дані на ваш файл, збережіть мод, і завантажити її в автомобіль. Потім спробуйте поступово, без перебільшення, готові, далі, вважаєте, якщо є щось дивне, можливо, зробіть лог порівнянні з орі, а потім цей мод

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    ви можете порівняти "карти", щоб побачити, де втрутитися і почати відчувати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    На жаль, я не де використовувати карту ducati corse, і особисто я маю на увазі мало... запропонував перепризначити моя безпосередньо, колега, за 150€, але я прийшов сумніву, якщо б не краще покласти прямо, що і ducati, щоб уникнути помилок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав X4N Visualizza Messaggio
    На жаль, я не де використовувати карту ducati corse, і особисто я маю на увазі мало... запропонував перепризначити моя безпосередньо, колега, за 150€, але я прийшов сумніву, якщо б не краще покласти прямо, що і ducati, щоб уникнути помилок.
    Привіт, але ваш колега-професіонал? або любитель в розгубленості? зробити пошкодження, займає мало..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, але ваш колега-професіонал? або любитель в розгубленості? зробити пошкодження, займає мало..........
    Чесно кажучи, не знаю, як сказати вам, якщо ви професіонал, або краще..він говорить чудово, в компанії, але це справа зроблена "на будинок" ми говоримо, маючи його вже перепризначений кілька автомобілів, і чув, що ви знайшли все чудово.
    У разі, якщо accettasssi в farmela зробити, сказав, що дасть мені обидва файлу, і оригінал, і те, перепризначений...я міг би в цей момент її вивчення, хтось тут на форумі? Чи є особливі вимоги?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •