Спочатку Написав
манро
ок...педаль..частині дуже скоро, цей мод практично з 0 оборотів в хвилину і 38% міні педаль....потім з фіксованим кроком у 205 скрізь...якщо ти відчуваєш так, значить, ти педаль вкл-викл...egr ок...дивно, драйвери титану ведуть зони гістерезису egr...lim пара, навіть тут, з кроком відсоток...може піти, але ви могли б зробити краще..iniezzione виправлення карти nm>iq..очей, якщо зловживання спалахує контрольна лампа двигуна ваг... аванси на мене, занадто багато навантажень...особливо в нижній...lim диму, карта частин редагувати 1600 об / хв і від 0,1 бар boost..з кроком надмірні, як на мене, вище..я зазвичай даю 10% на всій карті...життя може піти, треба побачити, що в дорозі turbo не сідайте incontrollatamente з-за дизельного палива, що...і тому, що з його картки ти трохи не шириною каналу, а у вас встановлений ліміт на 1,8 бар..твоя турбує їх тримає? dpf має бути ок...ті 4 обмежувачі, які sw називається lim пара, ти точно впевнений, що це? мені здається, елементи управління 4 Pid для вдт...