Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Обговорення: Alfa giulietta 140cv pdf off

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    Привіт, перш ніж зняти з dpf чергу, ви повинні встановити всі значення fap....
    Уолтер каже, що settarlo "" а ти кажеш "до"....тоді, якщо я пишу:
    до видалення dpf, (кома) з раз....ін
    або якщо я пишу:
    до видалення dpf з раз, (кома)....ін
    я думаю, ви погодитеся зі мною в тому, що вони мають сенс глибоко по-іншому, але ж моя гидливість, по мірі того як esprimendoci правильно вам уникнути сумнівів, непорозумінь, непотрібних поста на пост і, особливо, в технічному форумі, як це можливі помилки, які все це може призвести.
    Не я з цим на поправку, далеко від мене, тому що я знаю, що це спосіб говорити по-російська "фізика" стала широко використовуються і в даний час узагальнені, так само, як це буде моєю професійної деформації, що змушує мене дати точну інформацію, та/або положення, докази "самогубство", але те, що тепер ми дійсно втрачаємо використовувати російську.
    Повторюю, я не хотіти, щоб це моє вентиляційні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Привіт crossbones вибачте, якщо я відповів раніше, але все ж я не увійшов у форум. Я прочитав безліч повідомлень і що цікаво, кожен з яких логічно твір по-своєму. Зазначивши, що Джульєтта збирає EDC16C39 вже старі, як зозуля, я перше, що роблю я, як правило, відразу ж, як тільки він прибуде автомобіль, це діагноз. Скидання налаштувань комунікаційних пар всіх параметрів autoadattativi і кладу fap новий і замінити. Після того, що я читаю в машині і їздити файл на раз. Я відкриваю з ecm і тому, що корекція на cecksum, а потім виправляє біт засмічення, але я насилу можу змусити вас побачити, тому що, на жаль, я ще не можу скачати файл. Я пишу файл і автомобіль на місці. Я зробив Євро 4, Євро 5, так як тепер я не повернулася назад. Тільки один раз у мене була проблема з 159, а тому, що я спробував зробити, тільки switc off, і на Євро-4 не працює.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    35
    Привіт вальтер і спасибі за відповідь, на практиці ви описали те, що я роблю зазвичай, і я вважаю, що біт засмічення, як повідомляється, зазвичай 1000%, що йде, то діагноз, я знаю, що не включає в себе нічого, для нормальної роботи, але може створити деякі "розчарування" в той момент, коли машина буде продана, і новий власник повинні були бачити це в діагнозі і це саме той біт, який мене зацікавив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав walter_ie Visualizza Messaggio
    Привіт crossbones вибачте, якщо я відповів раніше, але все ж я не увійшов у форум. Я прочитав безліч повідомлень і що цікаво, кожен з яких логічно твір по-своєму. Зазначивши, що Джульєтта збирає EDC16C39 вже старі, як зозуля, я перше, що роблю я, як правило, відразу ж, як тільки він прибуде автомобіль, це діагноз. Скидання налаштувань комунікаційних пар всіх параметрів autoadattativi і кладу fap новий і замінити. Після того, що я читаю в машині і їздити файл на раз. Я відкриваю з ecm і тому, що корекція на cecksum, а потім виправляє біт засмічення, але я насилу можу змусити вас побачити, тому що, на жаль, я ще не можу скачати файл. Я пишу файл і автомобіль на місці. Я зробив Євро 4, Євро 5, так як тепер я не повернулася назад. Тільки один раз у мене була проблема з 159, а тому, що я спробував зробити, тільки switc off, і на Євро-4 не працює.
    На євро-5, у всякому разі, може не працювати на вимикач, на євро 4 працює відмінно!!! З 2 біти, змінені оформлення проходить з dpf і датчик без dpf і датчик (зі значенням 2 на розрядних комутаторів без dpf-зонд).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Спробуйте... у моїх випробувань я зробив... ви просто switch off на євро-4, fiat і ви побачите, що автомобіль не загоряється контрольна лампа dpf, але буде продовжувати регенерувати. Я і повернулася назад 159, яку я зробила тест я!!!

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я 159 €4 і 2 років, що з комутатором, і біт засмічення FFFF (65535 (16 БІТ) провести не має, коли-небудь зроблених. У діагностиці залишається тільки засмічення 1000% стан фільтру не забиті і автомобіль без dpf. Деградації масла при включенні робить скидання налаштувань комунікаційних пар, тому що кожні 10000 міняю масло все одно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Отже, хлопці, підводячи підсумок, перед toglere fap скинуті всі з мнс (або інший діагноз))) а якщо це євро-4, просто зробити як на 147 або 159 файл з раз і тоді система біт засмічення 1000% правильно? А на євро-5, не сказав, що працює на 100%? Дякую

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Matty23p Visualizza Messaggio
    Отже, хлопці, підводячи підсумок, перед toglere fap скинуті всі з мнс (або інший діагноз))) а якщо це євро-4, просто зробити як на 147 або 159 файл з раз і тоді система біт засмічення 1000% правильно? А на євро-5, не сказав, що працює на 100%? Дякую
    Ні, якщо євро 4-для мого досвіду інших, коли не потрібно, тільки switch off і швидкість засмічення. РАЗ ви стругає всі dtc і діагнозу ви не побачите більше на проблеми з машиною. Якщо ви не знаєте, визнати районі dtc встановіть орі після обробки файлу раз.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Для Євро-4 не поставлю більше рот я в кінці кожного свій метод!! Для Євро-5, зробіть тест, х мені, раз він завжди працював, ну, може бути, мій ще до перейти, щоб зрозуміти, тягне вас вниз, біт засмічення я рекомендую!!!

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав walter_ie Visualizza Messaggio
    Для Євро-5, тягне вниз біт засмічення я рекомендую!!!
    -4 на 16 біт, це правильне значення на €5?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •