Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 48

Обговорення: Alfa 147 помилка P0091

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Я ж сказав, що це проблема в карті....скромно 147 знаю напам'ять і cn мою dp зміна турбіни sn вдалося дістатися до 250cv... а працює з часу уприскування d і lim IQ, і ви побачите, що він витягне потужності... на рампі карті, тримайся нижче... то дайте мені знати, блювання йде...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Уолтер не в карті проблема, тому що якщо я підніму rail також 0,1 переходить у recovery. Точно такий же карті, на тому ж авто йде тихо.. я Не знаю, якщо інший автомобіль насос капітальний ремонт, але на даний момент я припускаю, що ви.
    Так що питання тепер в тому, що я відображення на всіх картах, за винятком залізничних.
    Що означає тримати rail?
    Які обмеження дозування, що означає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Уолтер не в карті проблема, тому що якщо я підніму rail також 0,1 переходить у recovery. Точно такий же карті, на тому ж авто йде тихо.. я Не знаю, якщо інший автомобіль насос капітальний ремонт, але на даний момент я припускаю, що ви.
    Так що питання тепер в тому, що я відображення на всіх картах, за винятком залізничних.
    Що означає тримати rail?
    Які обмеження дозування, що означає?
    Здрастуйте, спробуйте з діагнозом вимірювання на рейку, як у мене тиск тільки на панель поклав і написав тут

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, спробуйте з діагнозом вимірювання на рейку, як у мене тиск тільки на панель поклав і написав тут
    Дякую, друже, висилаю в тиждень це робити, так як я перебуваю поза домом, і роботі в аномальних часів (зміни 24 години)
    Спасибі, 1 і я сподіваюся, що вирішити проблему таким чином, недорогий!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Дякую, друже, висилаю в тиждень це робити, так як я перебуваю поза домом, і роботі в аномальних часів (зміни 24 години)
    Спасибі, 1 і я сподіваюся, що вирішити проблему таким чином, недорогий!
    Валері був поставлений діагноз, і я журналів не хочеш зробити, так?

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Валері був поставлений діагноз, і я журналів не хочеш зробити, так?
    Спасибі тобі клянуся, що намагався з delphi назад в реальність, яку він називає flyqualcosa але формат RAW microsd, і я не розумію, як можна екстраполювати дані.
    Мок поклав na день, щоб зрозуміти, що потрібно натиснути кнопку на пристрої, щоб записати.. план я роблю, я каперси журналу!!! :°D
    Я сподіваюся, що бог вирішить co стоїть машина, в іншому випадку обмін і як-то, блять.... мені дешевше поміняти, ніж витрачати гроші на запчастини..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    була проблема браво ж проблема поміняв насос, рейку та автомобіль і повернулася в житті ..але перш ніж змінювати мазь і pompista, я змінила носик, повернення, думаючи, що це був носик, який діє як клапан тиску механічні, але нада ...зрештою це був насос!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    це відома проблема на 147, насоси високого тиску, це марно, що змінити, ти повинен зробити огляд на один хороший і вирішуйте проблему.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    У мене точно така ж проблема на Браво 1.9 120 к. с.. І це було доведено тиск низький, і здається, ok (4.5 бар). Датчик в рампі, поміняв недавно. Це був чистий вхід насоса, де повинен бути фільтр і ситуація покращилася багато, але ще входить в recovery (раніше він робив це практично відразу). Тепер давайте спробуємо з регулятором тиску, але я думаю, це просто насос (автомобілі з 70000 км! абсурд!)

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    це відома проблема на 147, насоси високого тиску, це марно, що змінити, ти повинен зробити огляд на один хороший і вирішуйте проблему.
    Дякую за підтвердження Удо, в суботу я розібрав весь трубопровід від бака до форсунок, а насправді я не знайшов нічого, що могло б блокувати потік дизельного палива.
    Ти можеш сказати приблизно вартість капітального ремонту насоса hp, щоб збільшити обсяг скільки коштує?

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •