Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав lupo564 Visualizza Messaggio
    будь ласка, хто-небудь може мені допомогти ? я втратив код автомагнітоли blaukpunkt car 2003
    цифри, які я знайшов, є наступні GM020317547712 7 649 200 324
    будучи новачком форуму я не можу завантажити будь-які програми корисним, то я сподіваюся,
    у ваше добре серце
    Я закликаю тебе читати правила і представити у відповідному розділі, перш ніж запитати....
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Хлопці, вибачте моє невігластво, як я можу читати пам'ять eprom цих стерео?За допомогою якого інструменту з'єднатися?Я хотів би iniziarci зрозуміти щось, щоб знайти коди і як зняти can майно.
    Шкода, що досі не можу завантажити цю програму, що у вас опубліковано, але як тільки я їй recquisiti я буду оновлювати!Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    привіт друзі я намагаюся завантажити програму написав, але мені виходить messaaggio, як ніколи?
    ciccio84, ви не маєте дозволу отримати доступ до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:

Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
    Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав ciccio84 Visualizza Messaggio
    привіт друзі я намагаюся завантажити програму написав, але мені виходить messaaggio, як ніколи?
    ciccio84, ви не маєте дозволу отримати доступ до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:

Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
    Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.
    Ще потрібно дістатися до порога корисні повідомлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ciccio84 Visualizza Messaggio

Мені здається, це тому, що більше половини повідомлень, ви їх написані в розділі слайд-шоу.......

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    щоб прочитати eeprom внутрішньої його потрібно отпаять і читати і писати у школі з програміст eprom, для code завантаження, просто читати номер, який на корпусі, тобто з sw, що ви це робите, для can chek я порти лінії can, або доведеться втрутитися у внутрішню пам'ять з sw на спеціальних.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    7
    Я сподіваюся, що не помилитеся. У мене є старий радіоприймач з точки II серії, але не її код. Я хотів встановити на авто мого батька, так він впливає лише на радіо, а не касети. Я відправлю дані автомагнітоли і, сподіваюся, отримати код.
    fiat punto low 7 649 372 316
    вр 937213864979
    blaupunkt

prod nr fiat 735 289 639
    спасибі всім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    спробуйте 2166

Citazione Спочатку Написав pescalazio Visualizza Messaggio
    Я сподіваюся, що не помилитеся. У мене є старий радіоприймач з точки II серії, але не її код. Я хотів встановити на авто мого батька, так він впливає лише на радіо, а не касети. Я відправлю дані автомагнітоли і, сподіваюся, отримати код.
    fiat punto low 7 649 372 316
    вр 937213864979
    blaupunkt

prod nr fiat 735 289 639
    спасибі всім.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    7
    я знайшов сайт, де ввівши дані, і ви можете мати черзі і без оплати. Тепер, якщо код є правильним, цього я не знаю навіть, чому я повинен знову встановити старий радіоприймач. Якщо і можна якийсь адмін, дайте мені код і побачити, якщо вона дорівнює...або, чи можу я додати посилання на веб-сайт.

дякую, чекаю підтвердження

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    7
    Ок, спасибі. Як тільки я можу, я підходжу. дякую ще раз усім

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення