Результати 1-10 з 10

Обговорення: Dtc off edc16c2 Mercedes e280 3.2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

Dtc off edc16c2 Mercedes e280 3.2

Доброго ранку всім, я віддав би йому руку, щоб зняти dtc 2626 від цього файлу? Просто, щоб видалити індикатор, йде добре, навіть якщо зникнуть всі dtc, так це машини для випробувань, велике спасибі всім.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Здрастуйте, Амінь, якщо ви хочете зробити який-небудь тест скинути 0CA6E6 і 0CA6E7 і дайте знати, якщо це працює чи ні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Мені це вдалося, було 0CA6B6, спасибі в будь-якому випадку, рада. Я не знаю, розрахунок для Mercedes тому я їду до випадку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    Мені це вдалося, було 0CA6B6, спасибі в будь-якому випадку, рада. Я не знаю, розрахунок для Mercedes тому я їду до випадку.
    Привіт, Амінь, я дякую себе за те, що сказав, який був адресу, який працює, таким чином, я сподіваюся, що зможу зрозуміти, де я помиляюся в розрахунках, що я роблю, я

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    спасибі на адресу відправив від себе я переробив розрахунок, що місце тут
    початок таблиці dtc = 0CA35B або 0CA35C
    початок таблиці swicth = 0CA5C6
    адреса dtc 2626 = 0CA53C
    розрахунок проводиться 0CA53C-0CA35B = 1E1/2 = F0+0CA5C6 = 0CA6B6 адреса скинуті чай
    я сподіваюся, що я зробив, що завгодно, і я сподіваюся, що ви, якщо ви робите інші докази можуть виправдати це припущення або smentirla (в цьому випадку мені доведеться шукати ще)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Спасибі!! Тоді я зроблю інші тести....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Спасибі сіско тепер за межами та використання великого комп'ютера, і не змогли зробити таблицю. Тільки я можу з вашого дозволу додам до бази даних, що я роблю в розділі offlimit основі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Спасибі сіско тепер за межами та використання великого комп'ютера, і не змогли зробити таблицю. Тільки я можу з вашого дозволу додам до бази даних, що я роблю в розділі offlimit основі
    Привіт Errecinque, то це не проблема, ви можете спокійно додати в базу даних, тільки я хотів би очікувати, щоб бути на 100% впевнені в даних, які я дав, і тут вступає в гру "Амінь", що бачив, що в машині, щоб робити аналізи, може розчинити всі сумніви, роблячи інших доказів (що він вже сказав, що так і буде)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    На жаль, мої випробування, але, на щастя, з моїх кишень і мого партнера, ми знайшли покупця на цей автомобіль, так що тепер мені потрібен інший для експериментів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт, Амінь, я радий за вас і ваш співучасника для випробування терпіння, ми будемо жити без
    для Errecinque :
    я знайшов файл mercedes viano edc16c2 з dtc 2626 скинуті, і застосовуючи формулу, описану вище, я давав ту ж адресу, що був скинутий з автором файлу, тому тепер знайдені збіги точні на 2 файлу якщо ви хочете покласти його в базу даних формул, протестованих, або ви хочете зробити ще якийсь контроль ви вирішуєте, а також ви.
    З Повагою Сиско

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •