Хлопці, вибачте моє невігластво, як я можу читати пам'ять eprom цих стерео?За допомогою якого інструменту з'єднатися?Я хотів би iniziarci зрозуміти щось, щоб знайти коди і як зняти can майно.
Шкода, що досі не можу завантажити цю програму, що у вас опубліковано, але як тільки я їй recquisiti я буду оновлювати!Дякую
привіт друзі я намагаюся завантажити програму написав, але мені виходить messaaggio, як ніколи?
ciccio84, ви не маєте дозволу отримати доступ до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:
Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.
щоб прочитати eeprom внутрішньої його потрібно отпаять і читати і писати у школі з програміст eprom, для code завантаження, просто читати номер, який на корпусі, тобто з sw, що ви це робите, для can chek я порти лінії can, або доведеться втрутитися у внутрішню пам'ять з sw на спеціальних.
уго ---- президент A.E.P.
Я сподіваюся, що не помилитеся. У мене є старий радіоприймач з точки II серії, але не її код. Я хотів встановити на авто мого батька, так він впливає лише на радіо, а не касети. Я відправлю дані автомагнітоли і, сподіваюся, отримати код.
fiat punto low 7 649 372 316
вр 937213864979
blaupunkt
prod nr fiat 735 289 639
спасибі всім.
я знайшов сайт, де ввівши дані, і ви можете мати черзі і без оплати. Тепер, якщо код є правильним, цього я не знаю навіть, чому я повинен знову встановити старий радіоприймач. Якщо і можна якийсь адмін, дайте мені код і побачити, якщо вона дорівнює...або, чи можу я додати посилання на веб-сайт.
дякую, чекаю підтвердження
Ок, спасибі. Як тільки я можу, я підходжу. дякую ще раз усім