Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: scodifica ed16c39

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    27

scodifica ed16c39

всім привіт у цьому блоці можна зробити scodifica всього лише e2p?
    я повинен діяти лише на flash?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Привіт дивіться я не можу завантажити, але якщо це edc16c39, щоб зробити її частково потрібно scodificare тільки e2p, в той час як її загальне, ви повинні зробити як e2p, що flash. Що ви використовуєте для scodificare? рука або якась SW?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав walter_ie Visualizza Messaggio
    Привіт дивіться я не можу завантажити, але якщо це edc16c39, щоб зробити її частково потрібно scodificare тільки e2p, в той час як її загальне, ви повинні зробити як e2p, що flash. Що ви використовуєте для scodificare? рука або якась SW?
    Привіт Вальтер. Я в scodifiche, не існує, у мене ще кувалдою. Технічно, що інструкція містить e2p, і що міститься в спалахи, пов'язані з даними іммо? Я припускаю, що в будь-якому випадку ми хочемо, щоб flash читання повний тип bdm або дані іммо знаходяться саме в карти управління двигуном, які він читав з mpps наприклад?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Привіт Errecinque, дивитися залежить від ecu на ecu,edc16 fiat мають код в різні місця, 120cv edc16c39, якщо я не помиляюся, то потрібно зробити на flash, тобто с8, які можна зробити лише частково на e2p тобто 1-й версії c39, що має e2p по 4 кб і другий варіант, який має e2p 8 кб, де scodifica ви частково на e2p і всього на e2p і flash. Він ****llo технічної я не маю компетенції, щоб сказати вам дані, які є або як ми руки, ank'я, як і багато інших я покладаюся на SW, які обробляють файл і вам кажуть, де і прочитати, і досі на цих ecu у мене не було проблем scodificare. Було б непогано зрозуміти, що і як чіпати, але їх, я думаю, що треба було з damos, які пояснюють, біт в біт, що це таке, і стільки studio!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    27
    коли здається, це може scodificare тільки mod flash....потім слід читати в bdm.... вас, що програми, що використовуються для scodifica?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Здрастуйте, звичайно, ви повинні читати в BDM для scodificare, проте роблять все SW в торгівлі валютою екю, що ви програм scodifica у вас є??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Якщо я не помиляюся, повинно бути зроблено на flash,я використовував раз у кілька разів і дає йому вказівки, який файл обробляти,до цих пір ніяких проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    зробіть з ecuvonix або meucci

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    2

привіт ducato edc16c39 immo off, будь ласка

привіт, я новачок в куеста форумі і мені здається, дуже завершено
    я або fiat ducato 2007 2.3 jtd edc16c39, і я хотів би іммо офф, якщо cual його доля з sucesso з його sw може допомогти ance мені це зробити
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав марін Visualizza Messaggio
    привіт, я новачок в куеста форумі і мені здається, дуже завершено
    я або fiat ducato 2007 2.3 jtd edc16c39, і я хотів би іммо офф, якщо cual його доля з sucesso з його sw може допомогти ance мені це зробити
    навіть якщо тобі роблять і публікують, як завантажити, що у вас тільки одне повідомлення, і ти навіть не зробив презентацію?
    Дотримуйся правил, приходить до 80msg і, можливо, будете винагороджені
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •