Доброго ранку всім, я віддав би йому руку, щоб зняти dtc 2626 від цього файлу? Просто, щоб видалити індикатор, йде добре, навіть якщо зникнуть всі dtc, так це машини для випробувань, велике спасибі всім.
Доброго ранку всім, я віддав би йому руку, щоб зняти dtc 2626 від цього файлу? Просто, щоб видалити індикатор, йде добре, навіть якщо зникнуть всі dtc, так це машини для випробувань, велике спасибі всім.
Здрастуйте, Амінь, якщо ви хочете зробити який-небудь тест скинути 0CA6E6 і 0CA6E7 і дайте знати, якщо це працює чи ні
Мені це вдалося, було 0CA6B6, спасибі в будь-якому випадку, рада. Я не знаю, розрахунок для Mercedes тому я їду до випадку.
спасибі на адресу відправив від себе я переробив розрахунок, що місце тут
початок таблиці dtc = 0CA35B або 0CA35C
початок таблиці swicth = 0CA5C6
адреса dtc 2626 = 0CA53C
розрахунок проводиться 0CA53C-0CA35B = 1E1/2 = F0+0CA5C6 = 0CA6B6 адреса скинуті чай
я сподіваюся, що я зробив, що завгодно, і я сподіваюся, що ви, якщо ви робите інші докази можуть виправдати це припущення або smentirla (в цьому випадку мені доведеться шукати ще)
Спасибі!! Тоді я зроблю інші тести....
Спасибі сіско тепер за межами та використання великого комп'ютера, і не змогли зробити таблицю. Тільки я можу з вашого дозволу додам до бази даних, що я роблю в розділі offlimit основі
Привіт Errecinque, то це не проблема, ви можете спокійно додати в базу даних, тільки я хотів би очікувати, щоб бути на 100% впевнені в даних, які я дав, і тут вступає в гру "Амінь", що бачив, що в машині, щоб робити аналізи, може розчинити всі сумніви, роблячи інших доказів (що він вже сказав, що так і буде)
На жаль, мої випробування, але, на щастя, з моїх кишень і мого партнера, ми знайшли покупця на цей автомобіль, так що тепер мені потрібен інший для експериментів.
привіт, Амінь, я радий за вас і ваш співучасника для випробування терпіння, ми будемо жити без
для Errecinque :
я знайшов файл mercedes viano edc16c2 з dtc 2626 скинуті, і застосовуючи формулу, описану вище, я давав ту ж адресу, що був скинутий з автором файлу, тому тепер знайдені збіги точні на 2 файлу якщо ви хочете покласти його в базу даних формул, протестованих, або ви хочете зробити ще якийсь контроль ви вирішуєте, а також ви.
З Повагою Сиско