дякую за відповіді, хлопці, mecdoc я не можу завантажити файл, чому? я підписався нещодавно, ви можете mandarmelo далі *****?
Якщо видалення тільки метеликів без attappare отвори є проблеми згоряння?
дякую за відповіді, хлопці, mecdoc я не можу завантажити файл, чому? я підписався нещодавно, ви можете mandarmelo далі *****?
Якщо видалення тільки метеликів без attappare отвори є проблеми згоряння?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-10-2012 13:53
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
дороги + короткі і прості. Або знаходяться) в склянку, типу, які знаходяться в отвори моноблоки двигуна з урахуванням конкретних отвори штиря клапани, або ви filettano отвори і вкрутіть болт або пробка конічна. Очевидно, що в обох випадках на зовнішній стороні кришки поставимо тісто в силіконові форми.
Останнім часом я зробив кілька mercedes, і я використав болти від 14мм.
я помиляюся, або отвори, де знаходяться лопатки не круглі?
jared_poe
вибачте за питання, але ви впевнені, щоб зробити цю роботу поодинці?
дивіться, що потрібно зняти досить р? речі , в тому числі розсилки, за те, що мало, погано, але що стосується редагування збірника, якщо за caxxate ризики викидати двигун , якщо ви в кінцевому підсумку щось в повітроводах всмоктування
Востаннє редагувалось mecdoc; 28-10-2012 в 18:52
Тихий, я роблю це зробити в майстерніце було тільки, щоб зрозуміти, як зробити зміни, однак манро прямо зараз я, нарешті, зрозумів, я не бачив у розібраному вигляді і я думав, що пробки були поставити замість лопаток... спасибі, хлопці, просто я роблю роботу, можливо, відправлю фото
Може бути, ми пишемо арабська.
Вам не доведеться заткнути дірки лопаток, але отвори цапфи лопаток. Мені здається, що Msport трохи вище, то було дуже ясно.