Привіт всім, хто з вас коли-небудь видалений flussomentro від ecu на момент 3 серії (188) 1.3 multijet ex 69 к. с. 2003 року?
Привіт всім, хто з вас коли-небудь видалений flussomentro від ecu на момент 3 серії (188) 1.3 multijet ex 69 к. с. 2003 року?
Да.. Я встановлені турбіни, 1620, інтеркулер в 1.9 130cv, фільтр спортивний, вилучений egr правила друг усмоктувальну трубу, колеса 14, і карту.., Але зараз мені потрібно видалити витратомір. Автомобіль має 153cv (rullata)
я, як правило, горе це, щоб підштовхнути її трохи 55229869 з 3-3,2 Бар
І вимірник маси повітря не видалити дійсно...
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Ні, я не думаю, що ми ще не пробували виключаючи вже DTC, ви можете вимкнути maf і він автоматично перемикається з MAP..
але ти не отримаєш укол, прогресивним та ефективним, як того бандита, який читає по 1200-1400 в повітрі побачив, що він для стратегія задає значення макс 600
Потім також моди ці 600 як фіксоване значення в 1000 1200 1400 не вдалося отримати резюме, що він з maf... "230cv"
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Не перестає вчитися.. Може бути навіть, що, може бути, я роблю якийсь "помилка" в remap, який потім усуваючи flussomentro автомобіль зйомці і так краще.. Або, може бути, може бути, що коли ви видалили flussomentro ти не компенсується в борг різні значення, що потрібно змінити.. справа в Тому, що ми хотіли б хороший порівняння з тим щоб краще зрозуміти і прийти до висновку, що краще![]()