Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33

Обговорення: Видалення flussomentro

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108

Видалення flussomentro

Привіт всім, хто з вас коли-небудь видалений flussomentro від ecu на момент 3 серії (188) 1.3 multijet ex 69 к. с. 2003 року?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав BlackFog Visualizza Messaggio
    Привіт всім, хто з вас коли-небудь видалений flussomentro від ecu на момент 3 серії (188) 1.3 multijet ex 69 к. с. 2003 року?
    Навіщо його видаляти? і датчик вирішальне значення для продуктивності і оптимізації уприскування...
    у вас проблеми переповнення через турбо плюс?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Да.. Я встановлені турбіни, 1620, інтеркулер в 1.9 130cv, фільтр спортивний, вилучений egr правила друг усмоктувальну трубу, колеса 14, і карту.., Але зараз мені потрібно видалити витратомір. Автомобіль має 153cv (rullata)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    я, як правило, горе це, щоб підштовхнути її трохи 55229869 з 3-3,2 Бар
    І вимірник маси повітря не видалити дійсно...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Azz п'ять з народу джульєтта 170cv чи можете ви дати більше 3 бар boost? і потім, хто буде майстром??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Azz п'ять з народу джульєтта 170cv чи можете ви дати більше 3 бар boost? і потім, хто буде майстром??
    Baaa я не хотів, слюда зіпсувати в цю авантюру, але були змушені майже у вас є прямий?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    На електронну 75cv і 90cv знаю, як видалити.. Але на 70cv не можу ще.. Спробуйте автомобіль мод з потоком off і ти зрозумієш різницю

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    На електронну 75cv і 90cv знаю, як видалити.. Але на 70cv не можу ще.. Спробуйте автомобіль мод з потоком off і ти зрозумієш різницю
    Ні, я не думаю, що ми ще не пробували виключаючи вже DTC, ви можете вимкнути maf і він автоматично перемикається з MAP..
    але ти не отримаєш укол, прогресивним та ефективним, як того бандита, який читає по 1200-1400 в повітрі побачив, що він для стратегія задає значення макс 600
    Потім також моди ці 600 як фіксоване значення в 1000 1200 1400 не вдалося отримати резюме, що він з maf... "230cv"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Ні, я не думаю, що ми ще не пробували виключаючи вже DTC, ви можете вимкнути maf і він автоматично перемикається з MAP..
    але ти не отримаєш укол, прогресивним та ефективним, як того бандита, який читає по 1200-1400 в повітрі побачив, що він для стратегія задає значення макс 600
    Потім також моди ці 600 як фіксоване значення в 1000 1200 1400 не вдалося отримати резюме, що він з maf... "230cv"
    Не перестає вчитися.. Може бути навіть, що, може бути, я роблю якийсь "помилка" в remap, який потім усуваючи flussomentro автомобіль зйомці і так краще.. Або, може бути, може бути, що коли ви видалили flussomentro ти не компенсується в борг різні значення, що потрібно змінити.. справа в Тому, що ми хотіли б хороший порівняння з тим щоб краще зрозуміти і прийти до висновку, що краще

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не перестає вчитися.. Може бути навіть, що, може бути, я роблю якийсь "помилка" в remap, який потім усуваючи flussomentro автомобіль зйомці і так краще.. Або, може бути, може бути, що коли ви видалили flussomentro ти не компенсується в борг різні значення, що потрібно змінити.. справа в Тому, що ми хотіли б хороший порівняння з тим щоб краще зрозуміти і прийти до висновку, що краще
    Адже не зробив, щоб тримати її у вітрині машину?
    я завжди готовий зробити порівняння.. Провінція ???

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •