Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27

можливо, проблема обчислення контрольної суми авто з winols

Привіт всім, у мене проблемка після відображення файлу М3.8.3 автомобіля, коли навколо ключі відповідно не йде в русі, тому що і для кодування іммо але проблема в тому, що не йде в рух навіть для цих двох секунд не почне блимати індикатор коду, і ви не почуєте навіть повернути паливний насос, для початку опишу, як я зробила процедуру від ecu ескорт я повинен бути в eprom, я витягнув файл, і потім я завантажив на winols, або поставити цінні папери всі карти, а потім я змінити, в нижньому рядку мені від сум зелений, так що за винятком, а потім роблю експорт файлу в формат .bin, баланс копита на ecu, і я підходжу eprom. З цікавості хотів спробувати відкрити файл bin з ecm, але я не був навіть не драйвер. Щось пішло не так, але я не розумію, що.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    подарунок з ecm, спочатку відкривши вихідний файл автоматично відкривається драйвер, потім відкриваю файл змінено, хоча я помітив, що контрольні суми відрізняються.Immagine.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав revoIV Visualizza Messaggio
    подарунок з ecm, спочатку відкривши вихідний файл автоматично відкривається драйвер, потім відкриваю файл змінено, хоча я помітив, що контрольні суми відрізняються.Immagine.jpg
    Починає привести в рух машину, ви переписати файл орі?
    контрольна сума і все по-іншому, коли ви робите зміна, а нормально взагалі, що ідентично буде означати, що файл і клон
    Контрольна сума-це код, що використовується для забезпечення цілісності файлу
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    привіт, практично машина йде тепер чому я зібрав інший ecu оригінальний, практично у мене два один з його eprom оригінальний зварна і інший, який я використовую, щоб зробити мої тести. зараз, а я намагаюся перезаписати вихідний файл у eprom, а потім знову спробую, якщо не піде в той момент я міг прийти, щоб думати, що є проблема саме в ****llo обладнання в лудіння частини цоколя, але виглядає ідеально.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    я в кількох словах я витягнув файл з GQ-4X потім з winols я змінений і переписаний на flash, варіантів клон хорошого я нічого не знаю.
    привіт, практично машина йде тепер чому я зібрав інший ecu оригінальний, практично у мене два один з його eprom оригінальний зварна і інший, який я використовую, щоб зробити мої тести. зараз, а я намагаюся перезаписати вихідний файл у eprom, а потім знову спробую, якщо не піде в той момент я міг прийти, щоб думати, що є проблема саме в ****llo обладнання в лудіння частини цоколя, але виглядає ідеально.
    Я думаю, що якщо ваш ecu спочатку він ще eprom, зварена ти не міг навіть читати. Якщо ти тільки не з цією "ескорт " очевидно, що незалежно. Є дані іммо іншого автомобіля

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    між тим ви мені порадите якийсь інший ідеї, що подивитися, я думаю, треба зробити процедуру правильно з winols, в разі, якщо файл ти повинен відредагувати в теорії я б міг відкрити його з winols, або необхідно відкрити вихідний файл з усіма назвами карт, збережених?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    між тим ви мені порадите якийсь інший ідеї, що подивитися, я думаю, треба зробити процедуру правильно з winols, в разі, якщо файл ти повинен відредагувати в теорії я б міг відкрити його з winols, або необхідно відкрити вихідний файл з усіма назвами карт, збережених?
    Я сказав би внести ясність Eprom містить Km Immo etc. Флеш-замість цього працює двигун
    іноді вже відправляю файл, Ori, ви можете уточнити сумніви і вирішити проблеми....
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    вибачте, а флеш-пам'яті помилка моя

VW Golf GTI IV 1.8 T 20V AGU(Original) 0261204673 - ecu 06A906018R.rar

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    я забув щось важливе, коли я намагався карту на моїй машині, після того як не заводився, я пробував увійти в діагностику з vag-com в блок управління, в розділі двигун, але я не міг увійти, в той час як в інших розділах.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    я забув щось важливе, коли я намагався карту на моїй машині, після того як не заводився, я пробував увійти в діагностику з vag-com в блок управління, в розділі двигун, але я не міг увійти, в той час як в інших розділах.
    Але Eprom гавкіт клонування?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •