Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Якщо не досягнете порогу не у вас кошти, щоб зробити нічого, окрім як читати.
    А також я не менш, я політик, щоб бути включений, у мене всі функції заблоковані.
    Відмінності, які відомі, може бути, є контрольні суми, будьте уважні, навіть того, що.
    Привіт
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    9
    Та я це зрозумів, проблема в тому, що я був залучений в дтп, в якому збиток перевищує вартість автомобіля.
    В основному косметичні пошкодження, але якщо я хочу відновити автомобіль, я повинен ingegnarmi в чомусь. Бачив, що studio електронна техніка програмування EEPROM трохи розумію.
    Якщо хочете, зв'яжіться зі мною в приваті, не важко відновити моя **** видно, що це-моє ім'я користувача, що використання тут за допомогою гайки і закінчення типовою облікового запису ******.
    Спасибі ще

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    9
    Ну зірочками покрили ім'я самої популярної пошукової американський...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    9
    ок, я зрозумів, що ви не порадилися зі мною наодинці.
    Я так само хотів би запитати пару речей, якщо я можу.
    Я читав багато дискусій з приводу скидання ебу системи нпб, і я бачу, що багато хлопців нічого не роблять, спробуйте завантажити файли, які знаходяться в інтернеті, і перевірте, якщо контрольна лампа гасне.
    Мені здається, що використовувати саме індикатор, як зворотний зв'язок, вимикається тільки якщо ви завантажили файл, правильно, що не представляє журналів різке уповільнення?
    Іншими словами, індикатор погасне, тільки у разі якщо система повертається операційній і добре працює?
    З повагою і ще раз спасибі

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Звичайно, ви після відносного вирівнювання з діагнозом.
    Приватні контакти і інше не я дякую адмін, який вирішив revocarmi користувачів, введення в maintenance mode.. коли ж він розуміє, що це не так, у мене буде більше коштів, щоб допомогти. до цього я тут і чекаю, коли йдете по посиланню, на флеге або в гіршому випадку що мене забанити знову.
    Хто буде жити, буде!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    9
    ОК! ви думаєте, що проста діагностика з ELM327 цілком достатньо?
    Я не розумію, що мається на увазі особисті контакти, але це не здавалося злочином податкову e_m_ail на вашу адресу електронної пошти, щоб ми могли краще порівнювати двійкові файли, про які я кажу.
    Навпаки, запобігти ці речі, мені здається, свого роду тоталітаризм

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    я визначена, очевидно, і був названий образливим..
    не будемо про це.. війна fessi мене не цікавить.
    я все життя і живу... я.. тоді, якщо хтось хоче танцювати, хтось, безумовно, я останній, хто піднімається зі стільця,
    а повертаючись до нас, я думаю, не з elm327 на peugeot я не дуже впевнений, думаю, краще delphi.
    Слово експерти, очевидно,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    9
    Повністю з вами згоден.

Delphi у мене немає, на жаль. Але ELM327 не повинні вже знайти всі повідомлення про помилки ECU?
    Ви можете відправити мені повідомлення на мою адресу електронної пошти так, що ми обмінюємося файлами, про яких ми говорили?
    Я хотів би дійсно величезну користь! Тепер, як тепер я застряг в ремонт, ти справді дуже важливо!
    Моя адреса blueslevin[at]g_m_a_i_l***** (звичайно, прибравши тире і замінивши [at] на символ).
    Заздалегідь спасибі!!

У будь-якому випадку, якщо ви не хочете, зв'яжіться зі мною, або ви проти особистих повідомлень я розумію, просто, що ви мені напишіть нижче, і я постараюся й інші рішення.
    Спасибі в будь-якому разі!

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •