привіт, хлопці, дайте мені руку, щоб закрити цей egr?
привіт, хлопці, дайте мені руку, щоб закрити цей egr?
У мене новини з цього приводу.. думаю, що ви повинні просто зняти роз'єм DTC
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
ок, спасибі велике
шукайте код помилки знаходитесь кривих на початку карту(як правило),cudice в ріжок низькою,а потім починається крива більш високою,зниження піку звільніть dtc,випробування з dtc remover на сіменс а ви розумієте,потім буде легше робити це і на інших
Привіт sportknight, я іду, я теж цей пост і дивлячись на файл я знайшов 4 0409, 2 з них, здається, бути цікавими, саме за адресами, 0413E0 і 0413EA, замість того, щоб 0407 я знайшов 10 0415E0-0415EA-041600-04160A і так далі до десятого (близько), ти можеш конкретніше сказати, як ви повинні діяти, щоб очищати їх (якщо хочеш, йди звичайно)
P0409 - P0487 в неробочому стані. я намагався шукати їх, але повторюються багато разів більше виглядати всі рівні
vc power пропонує рішення, я ніколи не боєголовка, щоб спробувати
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Також команда professionalchiptuning має місце..
просто зверніться міс блондинка праворуч![]()
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Це ви висмикуванням вилки з розетки на egr. Потім зробіть увімкніть помилок і читайте який діагноз.... З dtc remover зняти спокійно.