Привіт redchat
Немає карти з 2d на осіб, потім редактіруешь як хочеш.
Драйвери "грубі & грубі" на деяких ECU.
Привіт redchat
Немає карти з 2d на осіб, потім редактіруешь як хочеш.
Драйвери "грубі & грубі" на деяких ECU.
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
На перший погляд, я б сказав, що без damos ти в (_._) але вивчаючи форми і значення знаків після коми щось можеш зробити, але ти зустрічаєшся з розуму в класифікації.
хлопці, взагалі, це обговорення або втратили після заборони різних користувачів, серед яких я...я дивлюся на файл в 2d, і я часто ловлю себе вр від максимального значення 6200 мені було цікаво, якщо б вони були притаманні обертів двигуна, враховуючи, що у деяких картах, педаль, я вважаю, це значення максимальних оборотів, заданих в той час як в інших, зупиняються в 4500. На жаль, до сих пір не можу зрозуміти, як розпізнавати різні карти, і після періоду вимушеної зупинки я повернуся до вивчення цього файлу
добрий вечір, хлопці, я, продовжуючи працювати на файл розмістив в цій темі, тобто дельта 1.6 mjt та в частині помилок, які я бачу, що ви зробили і виправити у мене є відчуття за кермом, що б хтось мені пояснити...на практиці я написав різні файли на моїй машині і враження це те, що тільки що написане автомобіль дає продуктивності,то, як проходить час, здається, як "звисати" або зрівнюється, якщо таким чином вони хочуть сказати, і, здається, повернутися тихіше.Моє питання: так як я недосвідчений цілком можливо, що "дотики" чи не "дотики" обмежувачі або речі, різне в авто веде себе спочатку в одну сторону, потім в іншу, або "я роблю ноги" і поліпшення, стає поступово "нормальний"?так цікаво з'ясувати, якщо це тільки враження
По мені, це те, що ми звикаємо до нової влади, і тому нам здається, що автомобіль йде більш повільно, перших днів.
По-моєму, це просто звичка.....
добрий вечір всім, хлопці,я хотів би поділитися з вами файл, з якого я знімаю вже кілька тижнів з моєї дельті і другий файл, який я тільки що закінчив завантажувати на ecu, і що тест завтра...не знаю, якщо я йду в правильному напрямку, але файл, з яким подорож вже трохи йде досить добре,щоб тепер нічого не палити і продуктивність не погано, порівнюючи з оригінальною карті від "ape car" хе-хе.
Я хотів би розкрити потенціал цього двигуна і може повною мірою скористатися спасибі за цей дивовижний світ chiptuning!
ось файли DELTA MOD КІНЦЕВОМУ рахунку TURBO OKLAMBDA.rarDelta mod шостої пари+.rar