Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 32

Обговорення: теплий старт гольф 4

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    так, я бачив, встановлені ці реле, але я думаю, що з картою ви робите на роботі більше чистою.....з реле (принаймні те, що я бачив) включіть запалення, якщо стартер відразу крутити мотор дуже швидко, і я думаю, що з часом йде у відставку....якщо почекаєш трохи краще.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    112
    підтверджую, на карті, і робота чистіше і краще з плином часу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Сісі, я знаю, що від карти є набагато більш чистим і номери, але це було по дрібниці, якщо хтось знає, як проводиться процедура, і різні посилання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Не знаю, як зробити посилання також тому, що я ніколи не був зацікавлений.....тільки повернення автомобіль, з реле, я дивлюся, і я буду знати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    зазвичай, якщо відносини, що, а гарячий мені помилковим, датчик температури, час від зроби приводу свічки розжарювання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав франк-електричний Visualizza Messaggio
    зазвичай, якщо відносини, що, а гарячий мені помилковим, датчик температури, час від зроби приводу свічки розжарювання
    Насправді ви йдете, щоб відшкодувати читання датчика температури води,
    але це не привід свічки запалювання завести двигун краще
    інтернет стратегія з холодного старту, побачив, що на мить у стадії стартера з модулем зміщується датчик темп.
    і ми в карту, і тільки те, що ми робимо, або натисніть на карту, із гарячий старт "хто віддає перевагу копіювати то холодний, то гарячий"
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав Alfiuccio Visualizza Messaggio
    Не знаю, як зробити посилання також тому, що я ніколи не був зацікавлений.....тільки повернення автомобіль, з реле, я дивлюся, і я буду знати
    Спасибі 😃

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Я схема реле, який передав мені друг, який працював у шкоді,де мені повідомили, що це зміна офіційний skoda.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Зміна реле керування перейти на ******** і бачиш, як він опір залежно від температури двигуна, але це займає реле з виходом 87 інтерфейс паралельно тільки в стадії запуску і обману на опір/температура двигуна...Чітко ви робите все картку або реле залежить від того, скільки хочете витратити клієнт.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав BlackFog Visualizza Messaggio
    Сісі, я знаю, що від карти є набагато більш чистим і номери, але це було по дрібниці, якщо хтось знає, як проводиться процедура, і різні посилання.
    ось кілька фотографій, обрізати de internet, як зробити посилання (вибачте, якщо ви не бачите добре, але ви розумієте, в рівній мірі)
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •