Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89

Інформація про iaw 4af.sp і iaw af.s2

Привіт, хлопці, я хочу попросити у вас інформація. У мене є панда в майстерні, який монтує ебу IAW 4AF.S2 / HW407 /20B8-з, з що я припускаю, що згорів, у мене вдома тільки IAW 4AF.SP / HW 407 /20B8-W6G завжди панда, по-вашому, я можу scodificarla і встановити або скопіювати і встановити на vettuura?? Дякую за допомогу!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Хлопці, хто мені руку??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    привіт, якщо l' апаратний само ви можете написати програмне забезпечення старого на новий, але якщо бу-це смажені я не знаю, якщо я можу читати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Дякую за відповідь, насправді моя проблема полягає в їх..., що я не можу це читати. По-твоєму, якщо scodifica і кидаю вниз може піти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Чесно кажучи було б дещо прибрала, але у мене була така ж проблема, і, незважаючи на номер sw-різному машина їхала як і раніше.
    Так що якщо scodifica і гори може йти, але я думаю, що мене, якщо була велика перерва.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Привіт, andrea1 пробач, якщо я не зробив це відчувати, але я був трохи зайнятий на роботі, однак я вирішив, я scodifica і поклав теж я, і це матч!! Для того, щоб один раз у мене була перерва і я теж!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    відмінний я б сказав!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Ні, хлопці, спокійно, це не удача, ха-ха, якщо IAW 4AF.SP / HW 407 /20B8-W7G якщо scodificata збирає спокійно 😄

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    так що маж, якщо вони мають однакову кількість hw всі вони взаємозамінні? ви могли б порівняти файли sw різні для порівняння... ви пробували?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Я встановив SP замість S2, хоча я думаю, що навпаки не можна, тому що S2 є більш пізньою, ніж інші, так що б якоюсь аномалією, навіть якщо вийде, типу як змонтувати М2 замість М3 можна, а навпаки!!!

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •