Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293

Ремонт датчик витрати повітря класу 140

Привіт всім,хотів запитати, чи є на форумі інструкції для ремонту, датчик витрати повітря, для цього класу.
    Автомобіль діє дві помилки і P0100 об'єм повітря, а інший P 0133 лямбда-зонд.при розгоні, двигун бурмоче, як не надходження палива.в діагностиці або бачив параметр витрата повітря 0, коли прискорення не подає ознак життя.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    В даному випадку, я раджу замінити датчик витрати повітря, для мене це трапилося кілька разів, і після 1 або 2 місяців, датчик витрати повітря, скинути повертає ту ж помилку

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    якщо говорити про те, що місце поруч з centgralina ремонт!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ці автомобілі встановлюють датчик витрати повітря в один блок з ебу двигуна,в районі тут, в неаполі, їх ремонтують,але я також читав на різних форумах мерседес, що резистори можуть знайти і купити в інтернет і відновити якщо,те, до чого ми повинні бути обережними по відношенню до однієї з двох резисторів...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо це той, який вбудований в ебу, можна змінити ламелі, розташовані в торгівлі (але не часто і в невеликих кількостях), то потрібно замінити паяльник і в кінці калібрування з діагнозом мерседес, тому що дуже мало тих універсальних, що вони роблять, в іншому випадку не працюють добре.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    На пк у мене є схеми для того, щоб змінити або виправити тип датчик витрати повітря, схожі, я думаю! Я їх ніколи не виготовлені або встановлені на автомобіль, може бути, ви дещо знаєте ... Сподіваюся, це допоможе
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Дякуємо за турботу .клієнт сказав, що його легко відновити його.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    підтверджую, добре сказав, ugoboss з приводу калібрування, я повинен робити з обладнання....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95
    Де можна знайти ламелі запасних?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт всім,клієнт в понеділок приносить мені датчик витрати повітря, тіло farfallto ремонті.техніку хотів навіть тіло farfallto, щоб адаптувати його до ебу,я говорив, що рік змінився ламелі. Запитую у більш досвідчених ,але технік, який лагодить блоки управління спирається на допомогу компанії тип alientch розмір спорт і т. д. і т. д.?,чи є й інші компанії, які роблять тільки ці типи втручань?і від того, яке обладнання нам потрібно?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •